x

"Ako se otkrije na vrijeme, rak je izlječiv": Ivan Bosiljčić napustio Rusiju, Jelena otvoreno ispričala koji je razlog za to!

Nakon što je dugo živio na relaciji Beograd-Moskva, glumac Ivan Bosiljčić vratio se u Srbiju, zadovoljan projektima koje je snimio u Rusiji.

Njegovom povratku najviše su se obradovale supruga, pjevačica Jelena Tomašević i kćerka Nina. Pjevačica ne krije da je raduje što je porodica ponovo u punom sastavu. 

- Ivan se vratio iz Rusije, završio je svoje projekte i Nina i ja sada uživamo sa njim - kroz osmijeh kaže Jelena, koja će sada sa suprugom podijeliti domaće zadatke svoje nasljednice.

- Redovno idemo na roditeljske sastanke, radimo zajedno domaće zadatke, a ono što sam primijetila jeste da mi matematika i dalje najteže pada - priznaje Jelena, koju smo sreli u trenutku kada je davala podršku ženama oboljelim i liječenim od raka dojke.


- Redovni godišnji pregledi, ultrazvuk i mamografija su rješenje za svaku ženu. Ako se otkrije na vrijeme, rak je izlječiv! Slušajući ove dame kroz šta su prošle u svojoj borbi protiv ove opake bolesti, zaista pomislite da je život veličanstven, a čovek još više u želji da živi. Svakako da je ohrabrujuće saznanje da je sve moguće, ako se redovno pregledate. A one su dokaz za to - apeluje Jelena koja priznaje da vodi računa o svom zdravlju:

- Svake godine idem na kompletne ultrazvučne preglede i trudim se koliko god mogu da se zdravo hranim i šetam u prirodi na kiseoniku. Nisam hipohondar po prirodi, ali volim da budem zdrava i jaka. Nisam paničar, ali svakako otkad sam postala majka, morala sam da naučim da se smirim kad se Nina razboli. Sve je to neki trening za nas roditelje.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.