x

Ako umrem prije tebe... Harmonikaš otkrio šta mu je Šaban rekao prije mjesec dana: Bio je drugačiji, imao je neko predskazanje!

Tragična smrt Šabana Šaulića zavila je cijelu srpsku estradu u crno. Kolege ne mogu da dođu sebi zbog velikog gubitka i žale za velikim čovjekom, prijateljem i muzičarem. 

Harmonikaš i kompozitor, veliki Šabanov prijatelj, Miša Mijatović, koji je došao da porodici izjavi saučešće, rekao da je kralj narodne muzike predosjetio smrt.

"Ovih zadnjih mjesec dana radovao se životu radovao se tim nekim veseljima, žurkama uveče, veseo je bio, pjevao je kao nikad sam za stolom, čak je i igrao, đuskao, nije ličilo to na njega. Sinoć smo sjedili cijelo naše društvo u toj kafani gdje često sjedimo i svi smo došli do zajedničkog zaključka da je u zadnjih mjesec dana bio drugačiji, prosto mu je bilo neko predskazanje i to se jako osjećalo i u atmosferi. Čak je pomenuo neku riječ da ako umrem prije tebe, za neku pjesmu da se otpjeva. Žao mi je što je na taj način poginuo i izgubio život", rekao je harmonikaš Miša Mijatović.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.