x

Aleksandar poginuo nakon što je proslavio 22. rođendan: Sumnja se da nije imao dozvolu B kategorije!

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Kikinde, noći između srijede i četvrtka poginuo je Aleksandar Majstorović (22) iz Banatske Topole. Nastradali momak je sa društvom u toku večeri proslavljao 22. rođendan.

Kako je rekao njegov rođak novinarima, odmah iza ponoći je sjeo u automobil i uputio se u Bašaid. Mladić je smrtno stradao vozeći automobil "reno kilo" na putu koji od Banatske Topole vodi do magistralnog puta Kikinda-Zrenjanin.

Navodno, vozio je jako brzo i nakon jedne oštrije krivine sletio s puta. Kako se sumnja, on je izgubio kontrolu, pa je vozilo sletjelo s kolovoza i prevrnulo se. Tada je ispao iz automobila i život izgubio na licu mjesta.

Prema nezvaničnim saznanjima nastradali mladić nije posjedovao vozačku dozvolu B kategorije, nego samo dozvolu za upravljanje traktorom.


Slupani automobil i beživotno tijelo mladića u toku noći pronašao je jedan taksista i obavijestio policiju. Vijest o tragičnom ishodi nesreće i smrti mladića roditeljima u Banatskoj Topoli je patrola policije saopštila oko pet sati ujutro.

U Policijskoj upravi u Kikindi je potvrđeno da je nastadali mladić bio sam u automobilu i išao je iz pravca sela Banatska Topola ka magistralnom putu Kikinda – Zrenjanin. Na lokalnom putu u vrijeme nesreće nije bilo drugih vozila.


Nesreća se dogodila nešto poslije ponoći, tačan uzrok nesreće, još nije sasvim poznat, a kako je do nje došlo utvrdiće se tokom istrage. Tijelo nastradalog mladića poslato je na obdukciju u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad, tako da će tek poslije izveštaja obducenta biti jasnije koje su tačno povrede uzrokovale smrt vozača.

Sahrana nastradalog mladića biće danas, u subotu 14. decembra u 13 sati na seoskom groblju u Banatskoj Topoli.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.