x

mislila sam da niko neće htjeti biti sa mnom

Aleksandra Mladenović otkrila sa koliko godina je izgubila nevinost: Grozno sam se osjećala!

Aleksandri je prva ljubav ostala duboko urezana u sjećanju. Imala je 13 godina kada joj se svidio sedam godina stariji momak, a šest godina nakon prvog poljupca pjevačica je imala i prvi intimni odnos.

„Sa 19 godina sam se zaljubila u momka sa kojim sam izgubila nevinost. Uroša sam upoznala na jednoj svadbi na kojoj sam pjevala. Nismo se te noći poljubili, već nekoliko dana kasnije, kada smo se sreli u jednom klubu. Bili smo tri godine zajedno. Kada je trebalo prvi put da spavamo, imala sam neviđeni strah. To je bilo traumatično iskustvo za mene. Poslije toga sam se grozno osjećala, jer više nisam bila nevina. Kroz glavu mi je prolazilo da više niko neće htjeti da bude sa mnom. Ma strašno! Čak sam osjećala grižu savjesti što sam to uradila."


Aleksandra je otkrila i da je njen tadašnji dečko bio izuzetno ljubomoran, pa joj je često pravio pakao od života.

„Branio mi je da pjevam! Iako su me tada vlasnici klubova najviše zvali da nastupam, zbog njega sam prestala mjesec dana da zakazujem tezge. Bila sam u depresiji. Nisam mogla da se pomirim sa tim da više ne pjevam, jer je muzika moja najveća ljubav! U jednom momentu sam se trgla, shvatila da me Uroš ne voli na pravi način, da hoće da mijenja moj život i navike, pa sam ga ostavila. Naravno, odmah sam se vratila pjevanju.“


Poslije nekoliko godina zaljubila se u čovjeka koji nije želio da je mijenja, ali nije ni bio dobar prema njoj. Riječ je o njenom kolegi Isaku Šabanoviću:

„On je moja najveća životna greška! Ne želim da ga pljujem i degradiram, jer mi je kolega. A znate kako kažu, o bivšima i kolegama sve najljepše“, zaključila je ona za Informer.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Nova.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.