ALEKSANDRA RADOVIĆ - BKC Sarajevo

27.05.2022 20:00

Pop diva Aleksandra Radović zapjevat će nakon 4 godine ponovo pred sarajevskom publikom na koncertu koji će se održati u petak, 27. maja u Bosanskom kulturnom centru, s početkom u 20h. Sarajevski je koncert dio Aleksandrine proljetne mini-turneje u Bosni i Hercegovini, u sklopu koje će dan prije koncerta u Sarajevu, održati koncert u Mostaru.   

Karizmatična pop diva  jedinstvenog i raskošnog glasa poznata je po svojim koncertnim izvedbama u kojima uvijek oduševi svojim emotivnim i snažnim interpretacijama, pa nema sumnje da će se za sarajevski koncert, za koji su ulaznice danas puštene u prodaju, ponovo tražiti karta više!

Aktualni studijski album Aleksandre Radović - „Predvorje života“ koji je osvojio publiku širom regije gotovo preko noći i dalje oduševljava njene fanove mnogim prelijepim i emotivnim baladama o ljubavi i patnji, uz Aleksandrin upečatljiv muzički stil. Upravo su s ovog albuma skinuti singlovi, a sada već i veliki hitovi „Ne, hvala“, „Živim bol“, „Gde ćeš ovu noć“ i „Ljubavi moja“. Aleksandrini vjerni fanovi na predstojećem će koncertu u BKC-u, uz aktualne pjesme s albuma „Predvorje života“, imati prilike čuti sve velike hitove Aleksandre Radović koje je ova kantautorica i pjevačica iznjedrila  tijekom bogate, dvadesetogodišnje karijere: “Čuvam te”, “Kao so u moru”, „Karta za jug”, “Čuvaj moje srce”, “Beskrajno”, „Bivši dragi”, “Živeo kraj”, “S tobom zauvek“ i mnoge druge.

Aleksandra Radović je već dugo miljenica sarajevske publike, a popularnu pjevačicu za Sarajevo veže i njen producent Mahir Sarihodžić u čijem je  Long Play Studiju snimala brojne hitove i albume, pa ne čudi da se ovdje zaista osjeća kao kod kuće. I baš se s takvom emocijom Aleksandra napokon i vraća svojim Sarajlijama u maju, nakon višegodišnje razdvojenosti do koje je došlo zbog epidemije.

Koncert Aleksandre Radović partnerski je podržao brand Lasta, koji je od nedavno ponovno BiH tržištu.

Ulaznice za predstojeći koncert Aleksandre Radović 27. maja u BKC-u mogu se kupiti u sistemu kupikartu.ba i na blagajni BKC-a.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.