x

bokserski spektakl

Amerika voli Joshuu: Borba s Millerom oborila rekord Madison Square Gardena

Borba za prvaka svijeta u teškoj kategoriji između Anthonyja Joshue i Jarrella Millera oborila je rekord Madison Square Gardena za najprodavaniju pretprodaju ulaznica nekog bokserskog meča, iako arena nije objavila sve detalje.

Joshua će braniti svoju WBA Super, IBF, WBO i IBO krunu protiv Millera 1. juna u New Yorku, a borbu će uživo prenositi DAZN u Americi i Sky Sports Box Office u Velikoj Britaniji.

Ljubitelji boksa očito jedva čekaju vidjeti Britanca u svom debiju u Americi gdje će se boriti protiv neporaženog domaćeg borca iz Brooklyna budući da su oborili rekord u pretprodaji ulaznica, koja je trajala dva sata.

Originalne ulaznice će biti puštene u prodaju u utorak u 12:00 sati nakon što sutra bude upriličena pretprodaja za članove Matchroom Fight Passa i navijači se nadaju da će dobiti šansu vidjeti Joshuu u borbi s Big Babyjem.

Cijena ulaznica se kreću od 93 do 2.200 eura uz bonuse za rezervaciju.

"Znamo da je AJ veliki hit u Britaniji, ali je zapanjujuće da je oborio rekord u pretprodaji u čuvenom Madison Square Gardenu. Napravit ćemo spektakl 1. juna, a sve kreće u utorak na konferenciji za medije u New Yorku", rekao je promotor Eddie Hearn.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.