x

haos ne jenjava

Ana Ćurčić tužila Ivana Marinkovića: Zadrugarka se ne smiruje nakon rijalitija, spomenula i Kačavendu!

Drugoplasirana učesnica Zadruge 6, Ana Ćurčić, gostovala je sinoć u emisiji "Narod pita" i tom prilikom se dotakla odnosa sa prijateljicom Milenom Kačavendom.

Naime, ona je istakla da je svesna da je Milena prešla granicu, a onda spomenula i ono što se spekulisalo u spoljnom svijetu, da su njih dvije imale dogovor.

- Ona je malo prešla granice, ali i da ju je ponijelo sve, ima pravo. Ona je verbalno jaka, a umije svakoga da postavi i na svoje mjesto. Ona i ja nismo imale dogovor, nju sam tada pitala da bude uz mene, ona je pristala. Gledala sam klipove kako je Slavniće i neke zadrugare stavljala na mjesto, na svoj način ali lijepo. Ona i ja smo u dobrim odnosima, nismo se ni vidjele lijepo, ali samo da kažem da nema veze sa parama, ona je otputovala, ali to što se desilo malo je izašlo iz okvira. Pričala je neke stvari koje nije trebala. Ja prosto želim da kažem da je to bio njen način borbe, ali moram da napomenem da se ni ona nije slagala sa nekim mojim stavovima, ali je i dalje bila tu, možda je nekad pretjerala - rekla je Ana.


Ona se dotakla i prijateljstva sa rijaliti učesnicom i pjevačicom Zoricom Marković, a onda otkrila da je podnijela tužbu protiv Ivana Marinkovića.

- Meni svjedok za "Zadrugu" ne treba. Ja sam tužila Ivana Marinkovića, ali nju nisam zvala, nema potrebe da bude. Zoku ako sam pozvala, to je za ručak, ali za svjedoka ne. Žele da opravdaju sebe u tim nedjelima, očigledno smo Zorica i ja bile trn u oku za sve. Meni je bilo dovoljno da je ona tu i da me razumije, tako da mislim da je mnogo pretrpjela - rekla je Ana.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.