x

Ana je ruglo današnjice: Vera Matović brutalno isprozivala Koraćevu!

Pjevačica narodne muzike Vera Matović uključila se u raspravu preko svog Instagram profila, te je iznijela svoj stav o ponašanju rijaliti-učesnice Ane Korać, koju je jasno nazvala najvećim ruglom današnjice.

Naime, Matovićka se direktno obratila jednom fanu, te je pri stavu da se starleta pred kamerama ponaša sramno, pa ju je čak bez pardona nazvala i dr.ljom.

- Koga ti braniš?! Dr.lju?! Dok tvoja majka crnči, ti podržavaš elitne pros..tutke? Idi rintaj i ti ili se ugledaj na Anu Korać, djevojku koja je ruglo današnjice! Takve kao ona su nekada bile u Ulici Gavrila Principa - napisala je pjevačica bez trunke ustezanja.

Simpatije prema Koraćevoj ne gaji ni pjevačica Maja Nikolić, koja takođe smatra da Ana pred kamerama ne govori istinu kada je riječ o tome da li se bavila najstarijim zanatom.


- Ma ta djevojka laže kao pas - napisala je Nikolićka.

Inače, rijaliti-učesnica je već danima u žiži javnosti zbog toga što ne prestaju da izlaze na vidjelo informacije o tome da se prije učešća u rijalitiju bavila pros..tucijom, a potom su isplivali i razni spiskovi na kojima je njeno ime sa tarifama. Koraćkino ime provlačilo se i u aferi elitne pros..tucije, gdje se navodilo da je brineta jedna od djevojaka koje su radile za nedavno uhapšenog m.kroa Mihajla Maksimovića.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.