x

Ana Korać riješila da presavije tabak! Tužila Aleksandru Subotić: Javne prozivke debelo će je koštati!

Ana Korać tužila je Aleksandru Subotić zbog toga što je prije nedjelju dana javno pričala da se ona bavi prost..ucijom i tražila da objasni odakle joj pare za skup automobil i garderobu!

Starleta i njen dečko David Dragojević gostovali su u emisiji "Zadruga - narod pita", a naravno, tema broj jedan bio je ljubavni trougao. Aleksandra i dalje ne može da se pomiri s tim da joj je Ana otela dečka, pa je javno prozivala suparnicu. Zbog toga je Koraćeva riješila da presavije tabak i tuži je.

Naime, na pitanje voditelja da li su pratili emisiju u kojoj je gostovala Aleksandra, Ana je imala odgovor:


"Nismo gledali tu emisiju, gošća nije bila zanimljiva, pa smo gledali film. Vidjeli smo neke klipove, šta da kažemo. Ja sam Aleksandru tužila i jedva čekam da dokaže sve što je pričala. Vrijeđala me je da ja idem sa starijim muškarcima, a sad ona ima starijeg dečka. Odakle njoj sada da ide na ljetovanje? Sve što je o meni pričala, ona sada to radi. Ne bih njenu simpatiju baš komentarisala", rekla je Ana.

I David je imao šta da kaže.

"A to što je Ani prebacivala, gdje je njoj radni staž? Šta je ona radila? Zašto nije našla svog vršnjaka?" pitao se David.

Podsjetimo, Subotićeva je bila brutalna prema Koraćevoj i osula paljbu po njoj.


"Nije ljudski postupila, nije vrijeme ni mjesto da pričam. Ne znam šta je pokazala, ali sam vidjela da zna da se miješa u tuđe veze, ne zna ni kad je bila, ni sa kim, ni koliko, a ni šta radi. Kao da je pala sa Marsa i jadna ništa ne zna. Srbija je mala, kao i Crna Gora, svi znamo ko se čime bavi i po Beogradu svi znaju ko je Ana Korać. Nemoralna je, loša djevojka, kao što je David loš dečko. Odakle joj sredstva za onakav način života? Ja sam bila u rijalitiju, a tako se lijepo zarađuje. Sposobna sam da priuštim djetetu pristojan život, ali da kupim kola od 100.000 eura, i dalje ne mogu. Neka ona objasni gdje je bila i šta je radila", rekla je Aleksandra.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.