x

Ana Korać uzima pare da rastura brakove? Komšije više neće da ćute, raskrinkali starletu, a kad čuje šta joj je Janjuš poručio neće joj biti dobro!

Veza Davida Dragojevića i Ane Korać podigla je veliku buru i osude u javnosti. Nakon što je David doživio veliku neprijatnost kada se prije nekoliko dana čuo sa majkom Biljanom, a ona mu je tom prilikom rekla da nikada neće prihvatiti Anu i da se ona bavi pros*itucijom, incidenti povodom ovoga se nastavljaju.

Sada probleme ima majka Ane Korać koja navodno, već dvije nedjelje ne izlazi iz kuće jer je na stubu srama zbog situacije sa Anom, kako tvrdi izvor blizak porodici Korać.

"Otkad se ona smuvala sa Davidom, ponovo su počele priče kako ona non-stop mijenja muškarce, a pogotovo zauzete. Komšije su odmah počele da pričaju kako je Ana nevaspitana i kako je za to kriva njena majka Ljiljana", kaže izvor.


Ljiljana navodno ne odobrava ono što Ana radi, ali svaki put kada se posvađaju Ana svoje postupke opravdava time što se sama izdržava. Ona je navodno već nekoliko dana na lijekovima za smirenje.

"Ljiljanu je posebno potreslo što je jedna bliska komšinica, sa kojom se dugo družila rekla da je bruka i sramorta što se Ana ovako ponaša i da nije imao ko da je vaspita", nastavlja izvor.


Da situacija bude još dramatičnija, povodom svega se oglasio i Marko Janjušević Janjuš koji se umalo rastao sa ženom zbog afere sa Koraćevom u prvoj sezoni Zadruge.

On tvrdi da je ona u rijalitiju kako bi pravila priče, kao što je i njega pokušala da zavede. Kaže da je Ana plaćena da pravi priču.

"Ta djevojka ne voli ni rođenu majku, a kamoli ovog jazavca od metar i 65 centimetara što nosi stolnjak plavu košulju i čarape šarene sa slikama m*rihuane", rekao je Janjuš.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.