x

lažni glamur

Ana laže da je auto njen, iznajmila ga samo za slikanje! Raskrinkana Koraćeva: Dokazuje da može da ima sve, kao i Slobu!

Ana Korać nedavno se pohvalila da je dobila skupocjeni automobil u vrijednosti od 150.000 eura, a samo nekoliko dana ranije taj auto našao se u spotu Kije Kockar, sa kojom ona nije u dobrim odnosima.

- Ana je iznajmila auto samo da bi napisala da ga je dobila na poklon. Htjela je Kiji da nabije na nos kako ona iznajmljuje auto za spot, dok ona može da ga ima kad hoće. Fingirala je i cvijeće i balone, ma sve, laže da je auto njen. Zašto ne objavi sliku dečka, zato što on ne postoji. Kiji dokazuje da ona može da ima sve što poželi, baš kao i Slobu - tvrdi izvor za "Svet".


Kija i Ana godinama nisu u dobrim odnosima i sve zbog Koraćeve koja je navodno bila intimna sa Radanovićem.

- Ana jeste jedan od glavnih razloga zbog kojeg sam se crkveno razvela od Slobodana. Ona i još jedna, ali nju sad nećemo spominjati. Znam za to još od ljetos, iako je ona negirala priču. Sloba mi je priznao i ispričao sve detalje. Tad smo još bili vjenčani. Slobodan me je varao sa njih milion, on je gad pa je gad, a ona je tada glumila moju prijateljicu - rekla je Kija za domaće medije tada.


- Što je najgore, to se nije desilo slučajno, u naletu strasti. Ona je njega uhodila po kafićima, to pouzdano znam. Čuje gdje se on nalazi, pa kao slučajno dođe na to mjesto. Ja sam nju, naravno, pitala, a ona me je gledala u oči i lagala. Slobodan je mislio da ja za to sigurno znam, pa mi je priznao sve, kad je saznao da nisam znala, pozelenio je što mi je rekao.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.