x

PORODIČNI PROBLEMI

Ana Nikolić godinu dana nije posjetila majku: Milijana je digla ruke od nje, najteže su joj pale optužbe da se zbog nje nalazi u takvom stanju!

Odnos Ane Nikolić sa majkom Milijanom proteklih godina bio je veoma turbulentan. Pisalo se da su njih dvije u više navrata ulazile u konflikt zbog pjevačicinih problema sa pićem, a jednom je situacija navodno eskalirala do te mjere da je Ana čak izbacila majku iz stana.

Takođe, pjevačica je nedavno u jeku skandala sa njenim privatnim snimcima koji su se pojavili u javnosti, a na kojima bivšem saradniku Saši Mirkoviću pokazuje rane koje ima na licu, za svoje loše zdravstveno stanje optužila upravo svoju majku.

Tragom tih činjenica,  ekipa Kurira posjetila je dio grada u kom živi Anina majka kako bi pokušali da razgovaraju sa njom i njenim komšijama o pjevačici i njihovom trenutnom odnosu.


Jedna od komšinica koja radi u obližnjem kozmetičkom salonu istakla je da svi u kraju znaju da one nisu u najboljim odnosima i da Anu nisu vidjeli više od godinu dana u majčinom komšiluku.

- Ana je nekada dolazila redovno kod majke u posjetu, tu je i trenirala kod nje u fitnes-studiju. Ima sigurno više od godinu dana kako ovdje nije kročila. To je baš tužno. Milijana i njen brat su na sve načine pokušavali da joj pomognu, ona ju je vodila i kod raznih ljekara, ali izgleda bezuspješno. Čula sam da je jadna žena digla ruke od nje, a takođe i brat. Šta će čovjek, i on sad ima svoju porodicu i poslove. Majka kod nje više ne ide. Posebno joj je teško palo kad je Ana javno optužila mamu za zdravstveno stanje u kome se nalazi. Tada je presjekla i riješila da je više ne zove dok se ne opameti i ne otrgne od lošeg društva u koje je zapala, a koje je, po njoj, glavni krivac za sve što joj se događa - istakla je  sagovornica i izrazila nadu da će se porodična situacija smiriti i da će Nikolićeva biti kao što je nekad bila.


Sljedeći sagovornik ispričao  je i da je odnos pjevačice sa svojom majkom oduvijek bio turbulentan i da to svi znaju u ovom kraju grada.

- I ranije su se one često prepirale. Ana je svojeglava, majka je godinama pokušavala da je urazumi, ali svi znamo da je kod nje što na um, to na drum. Oduvijek je taj odnos bio poprilično turbulentan, ali sad znam da ne pričaju. Nadam se da će se pomiriti. Milijana neopisivo voli unuku i teško joj pada što je u posljednje vrijeme rjeđe viđa, i to baš kako se ne bi srela i prepirala sa Anom. Milijana je tu svaki dan, šeta po kraju. Najčešće ode do obližnjeg parkića, a viđam je stalno i u apoteci tu na Crvenom krstu. Kupuje baš dosta lijekova, e sad, da li za sebe ili za nekog drugog, zaista ne znam - završava Nikolićkin komšija.


Razgovarajući s komšijama, ekipa Kurira primijetila je upravo Aninu majku, koja je najprije sjela na klupu ispred Beogradskog dramskog pozorišta, u neposrednoj blizini mjesta gdje živi. Tu je provela nekoliko minuta sedeći i dopisujući se sa nekim telefonom.

Milijana nije željela da  prokomentariše ništa o svom odnosu sa kćerkom, a zatim je ustala i prošetala nekoliko stotina metara niže, te se uputila se ka jednoj apoteci, gdje se zadržala izvjesno vrijeme. Kao što se može vidjeti, Milijana i u sedmoj deceniji u kratkom teksas šortsu izgleda kao prava bomba, te joj godine zaista ne mogu ništa.


Podsjetimo, Ana je nedavno istakla da je za njene rane na licu, koje su zgrozile javnost, kriva upravo njena majka, čije je ime svojevremeno i istetovirala na svom tijelu.

- Neću da ležim na kožnim odjeljenjima, a da ljudi pričaju da imam psihijatrijsko oboljenje i da mi treba psihijatar. To su moje dijagnoze. Pošto me je majka odvela kod ljekara, ona je strašno zabrinuta za mene. Strašno si zabrinuta za mene? Vidi na šta ličim zbog tebe, ti me vodiš kod ljekara! Put do pakla popločan je dobrim namjerama - govorila je tad bijesno Ana.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.