x

Anabela otkrila detalj iz finala druge Zadruge: Ovo je bila Markova prljava igra? Miljković će pobijesniti kad za ovo sazna!

Anabela je riješila da zadrugarima otkrije zašto je Marko Miljković ostavio Lunu Đogani pred kraj prethodne sezone.

Lunina majka tvrdila da je da je Marko ostavio njenu kćerku samo dan pred finela "Zadruge 2" zbog glasača Kristine Kije Kockar i time ih pridobio.

- Ona je dovela svog dečka do drugog mjesta, a onda je on uradio to, jer ne mogu ljudi koji ih vole da ih podržavaju istim tempom. On je tu odradio posao, e šta se sada dešava... Dešava se da poslije svega što je ona pretrpjela i preživjela, ponovo ušla u takvu vezu. On je njoj ispirao mozak, šta god da je uradila, ako ti znaš da je ona tvoja ljubav u toliko teškom stanju i ne umiješ da se zaustaviš, onda izvini... Po mom mišljenju, mislim da su mnogi digli ruke od nje, sreća da nije takmičarka ove godine - pričala je Anabela.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Blic

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy