x

KAKO JE SAZNALA SRETNE VIJESTI

Anabela otkrila kako je saznala za Luninu trudnoću? Atijasova kada je čula ovo odmah je natjerala kćerku da uradi test!

Jedan od najvažnijih razloga, zbog kojeg je Anabela Atijas ušla u prošlogodišnju sezonu "Zadruge", bio je taj što je njena kćerka Luna Đogani željela da ostane u drugom stanju. Ona je tada bila protiv toga, jer to tadašnje Lunino zdravstveno stanje nije dozvoljavalo.

Anabela se nedavno prisjetila te situacije: "Ne mogu da opišem koliko sam sretna što ću postati baka. To je nevjerovatan osećaj. Ja sam osjećala, znala sam da je trudna i prije nego što je uradila test. Rekla mi je da joj kasni ciklus deset dana, ali se njoj to često dešavalo i onda nije razmišljala u tom pravcu da je trudna", rekla je buduća baka.


"Sjedile smo u restoranu i ona mi je rekla da joj smrdi hrana, tada sam joj rekla da je trudna i da kupi test, ali ona mi je rekla da nema šanse da je u drugom stanju. Nagovorila sam je da uradi test, ona je to učinila istog dana i saznala da čeka bebu. Saopštila je to Marku i otišli su kod ljekara", dodala je Atijasova.


"Tek kada im je on potvrdio, javili su svima. Nema potrebe da se tako lijepa vijest krije, treba da uživamo u ovoj sreći, ja stvarno ne vjerujem u te neke priče da treba da ćutiš do nekog određenog vremena. Lunči je imala taj problem sa cistom na jajniku, ali na posljednjem pregledu doktorka joj je rekla da je poželjno da ostane u drugom stanju kako bi plod oporavio matericu", završava Anabela.

.

.

.

.

.

Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.