x

ANABELA SE RAZVODI OD ANDREJA? Pjevačica ne može više da trpi nasilje od kada je muž digao ruku na nju!

Nakon skandala i batina, koje je navodno dobila od svog supruga Andreja Atijasa, pjevačica Anabela Atijas navodno je riješila da stavi tačku na šestogodišnji brak. Kako tvrdi izvor, Anabela više ne može da trpi nasilje, pa će se navodno razvesti od supruga sa kojim ima kćerku Blankicu.

"Anabeli je pukao film zbog toga što je čitavog života trpjela nasilje od svojih partnera. Najprije od Gagija, kojem je rodila dvije kćerke Lunu i Ninu, a sada i od Andreja, kojem je rodila kćerku Blankicu. Iako je riješila da ga krivično ne goni, preko batina ne može da pređe, te je odlučna u tome da se razvede", kaže navodno izvor blizak pjevačici i dodaje:


"Andrej je navodno ubjeđuje da se to više neće ponoviti, te da će potražiti stručnu pomoć kada je o alkoholu riječ. Kleo joj se da je njegova ljubav prema njoj veća od želje za ovim porokom. Ovo nije prvi put da se oni verbalno sukobljavaju. On stalno pije, a kad popije, sve mu smeta i često joj prebacuje. Tada je sa njim nemoguće razgovarati, međutim, do fizičkog kontakta nikada prije nije došlo. Više puta mu je govorila da će ukoliko bude ikada podigao ruku na nju, to biti kraj njihove ljubavi, što se sada i desilo", kaže izvor.


"U prilog ovome govori činjenica da je pjevačica sa društvene mreže Instagram obrisala sve Andrejeve fotografije kao i njihove zajedničke, porodične. Anabela ne želi da ga vidi ni u životu ni na slikama", završava izvor.


Andrej Atijas, koji na sve načine pokušava da izgladi odnos s Anabelom, navodno ne izlazi iz njenog stana u beogradskom naselju Vidikovac i ubijeđen je da će mu blizina pomoći u planovima da se pomire.(Alo.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedocanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoc moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži nacin da dode do ljubavnika natrag kontaktirati Dr.Agbazara na WhatsApp: { +2348104102662 } ili putem e-maila na: { [email protected] } Ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik opet se vracaju jedni drugima i idu zajedno provesti novu godinu zajedno Hvala još jednom Dr. Azbazaru