x

Anabela ulazi u Zadrugu 3? Majka Lune Đogani priznala zašto je blogerka odnijela pobjedu, a evo i šta kaže o pomirenju sa Miljkovićem!

Anabela Atijas ponosna je na svoju kćerku Lunu Đogani, kako je sama istakla, na borbenosti i izdržljivosti da dođe do samog kraja takmičenja. Pjevačica je priznala da će i sama ući u sljedeću sezonu "Zadruge" ukoliko njena kćerka odluči da ponovo učestvuje.

"Ja sam najponosnija što je izdržala sve, pobjeda je samo trešnjica na torti. To je potvrda da je bila iskrena, borbena i jaka, to je Luna", započela je priču Anabela.

Bili smo svjedoci da je Lunina najveća podrška tokom superfinalne noći doživjela emotivni kolaps kada je ponovo ugledala suze svoje kćerke, a evo i šta joj majka najviše zamjera.

"Zamjerila bih joj da nije bila to sve što je bila", rekla je Lunina majka.


"To je na njima, mogu ja da mislim šta god hoću, ali na kraju je Luna ta koja odlučuje. Ko je gledao dvije godine Lunu, shvatio je da njoj niko ne može da uđe u glavu. Pomislila sam prvo da joj to nije trebalo, ali poznavajući nju, to je ona držala u sebi i onda je moralo da pukne", izjavila je majka pobjednice Zadruge 2.

Sve interesuje da li će Đoganijeva ući i u "Zadrugu 3", a Anabela je istakla da ukoliko se to desi, da će ući i ona za njom.

"Ako odluči da uđe, ja idem sa njom da je maltretiram", zaključila je pjevačica.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.