x

Anabela za Ekskluzivu: Odlučila sam da nestanem iz Luninog života, preboljela sam! Objasnila zašto je spominjala Miljkovića u Nininom lajvu!

Anabela Atijas je nakon odmora u Hrvatskoj svratila do Sarajeva. Bila je to prilika za susret sa ekipom Ekskluziva.ba i Senzacija.ba portala. Koliko boli izdaja kćerke, kako mnogi karakterišu Lunino ophođenje prema njoj, kada nakon toliko godina ulaganja i borbe za nekog za koga ste dali 100 odsto sebe, on odluči da vam okrene leđa i u potpunosti se preda osobi koju je zavoljela u rijalitiju? Upravo o tome, te drugim temama pričali smo sa Anabelom, koja je na dogovoreno mjesto došla sa Andrejom Atijasom.


Anabela ja u početku razgovora za Ekskluzivu i Senzaciju objasnila kako je njeno gostovanje sa Lunom u emisiji "Zadruga narod pita" bilo posljednja šansa da izglade svoj odnos: 

- "Emisija sa Lunom je bila zadnja šansa da uvidimo neke svoje greške. Odlučila sam da presiječem pupčanu vrpcu za sva vremena i nestanem iz njenog života. Duše su nam se razišle, ona će biti srećnija... Možda nekad nekog dana bude sve drugačije, jednostavno sam preboljela."


Kako majka najbolje poznaje svoju kćerku, naročito u njihovom odnosu, kada je Anabela bila prinuđena da brani svoju kćerku kada ju je cijeli Balkan "pljuvao", upitali smo je šta misli da li je Luna sada sretna: 

- "Ne znam, u zadnje vrijeme je ne prepoznajem" - kaže ona i dodaje: 

- "Ne znam kako izgleda Luna koju ja pamtim, nema je više. Ni glas, ni pogled joj nisu isti. "


Marko Miljković je u jednom dijelu rijalitija u priču uvukao Anabelinu kćerku Ninu, a nakon svega joj se nije udostojio uputiti izvinjenje. 

- Miljković se nije izvinio Nini, niti ima potrebe. Što se mene tiče sve im je oprošteno, Nina je ta koja je odlučila kako dalje da ide - rekla je Anabela, a potom objasnila zašto je jednom prilikom, tokom Nininoj lajva na Instagrama spominjala Miljkovića. 

- To je stvarno ispalo slučajno, kao što se vidi. Ja sam sjela da se sunčam, dopisujem se... U tom momentu, tačnije sat, dva ranije sam dobila informaciju da me Marko tužio. U tom momentu mi se javlja advokatica koja mi javlja da smo dobili neko rješenje vezano za alimentaciju, vezano za Gagija. Ja kažem: Je li znaš nešto za Miljkovića, jer ona sve preuzima vezano za te stvari, jer ima punomoć - objasnila je Anabela situaciju, a za koju su Lunini i Markovi fanovi napravili pravi bauk, optuživši Anabelu da je pozvala nekog kako bi s novinarima dogovorila neku priču protiv njih dvoje. 

Cjelokupan intervju sa Anabelom možete pogledati u videu u početku teksta.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.