x

Andreana Čekić brutalno iskrena o pjevanju Kije i Lune: Ono što je rekla neće im se svidjeti!

Nakon što je Andreana Čekić iznijela i ne baš tako povoljno mišljenje o glasovnim mogućnostima Lune Đogani, pjevačica je riješila da objasni podrobnije ovaj svoj stav.

- Ne bih rekla da su me njeni fanovi napali nego prije da sam ih rastužila. Razumijem da mnogo ljudi prati rijaliti, da se rode emocije prema učesnicima, ali moramo biti realni - istakla je Andreana za "Svet".

- Protiv Lune nemam apsolutno ništa, čak mislim da je jako dobra djevojka, koja prolazi kroz sve i svašta i nema svoj mir, ali čula sam njeno pjevanje i dajem sebi za pravo da prokomentarišem.


- Ne vjerujem baš da je sretna i sigurna u sebe kada stane na scenu, ni ja ne bih bila opuštena i sretna da pjevam bez talenta. To je suština koja mora biti izgovorena. Vjerujem da Luna ima lijepu budućnost ako pokrene neki biznis, ali muzika nije za nju - dodala je Čekićeva.

- Kija Kockar pjeva korektno. Nije Šaban Šaulić ili Vitni Hjuston, nisam ni ja, ali tačno zna gdje joj je maksimum i snima pjesme koje joj leže. Što se dueta tiče, nikad ne reci nikad. Kija i ja se ne družimo privatno, tako da ne znam kako bi nam se spojile energije.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.