x

Andreana Čekić i Emir Đulović u vezi? Pjevačica se još nije zvanično razvela, ne odvaja se od kolege s kojim ima duet!

Nedavno je pjevačica Adreana Čekić objavila status na društvenim mrežama da se razvodi od svog supruga Ivana Miladinovića sa kojim je u braku bila samo nešto više od godinu dana.

Ovo njeno obraćanje putem društvenih mreža sve je iznendailo, a još više vijest da ona i dalje živi sa svojim bivšim suprugom jer razvod još uvijek nije okončan.


Međutim, ono što je sve zanimalo je upravo razlog njihovog rastanka jer je pjevačica napisala smo da se rastaju a da će i dalje ostati poslovni saradnici i prijatelji jer je to najbolji oblik ljubavi.


Mnogi su posumnjali da postoji i neko treći, a ekipa Paparaco lova Adreanu je uhvatila sa pevačem Emirom Đulovićem. Poslije jedne emisije Adreana i Emir su se vozili po gradu u njegovom automobilu, a onda su stali ispred jedne zgrade, izašli iz automobila i tamo ostali više od sat vremena. Pjevačicu je poslije toga kolega odvezao do stana u kom Adreana živi sa svojim još uvijek zakontim suprugom Ivanom jer je razvod još uvijek u toku.


Nije bilo poljubaca, i drugih razmjenjivanja nježnosti, tako da se još uvijek ne može tvrditi da su njih dvoje u emotivnoj vezi, ali vrijeme će pokazati, piše Pink.rs.


Podsjetimo, nedavno je isplivala priča da je Adreanin muž slao i poruke jednoj rijaliti zvijezdi, kao i da pjevačica koja je to saznala nije mogla da pređe preko toga, pa da je to bio razlog njihovog rastanka.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.