x

Andrej Atijas brutalno isprozivao ženu s kojom ima sina: Jasmina je đavo, hoće da uništi Anabelu!

Andrej Atijas, bivši suprug Anabele Bukve, kaže da je ostao u dobrim odnosima sa pjevačicom i poslije razvoda iako je već našao novu djevojku Minu Mateljan. On se sa Anabelom svakodnevno čuje zbog kćerke Blankice, a za bivšu ženu ima samo riječi hvale, dok o Jasmini Skender, sa kojom ima sedmogodišnjeg sina Leona, nema nimalo lijepo mišljenje.

Naime, Jasmina je za Srpski telegraf prije dva dana izjavila da je Andrej monstrum i da se Anabela spasila što se razvela od njega, pa je Andrej, takođe za Srpski telegraf, riješio da joj odgovori.

- Jasmina je najveće zlo koje postoji! Za tu ženu nemam nijednu lijepu riječ da kažem - započeo je Andrej razgovor z i dodao da se Skenderova trudi da napakosti i povrijedi Anabelu, što joj on neće dozvoliti:


- Jasmina sada koristi naš razvod da bi bila u centru pažnje. Priča samo gluposti koje su neistinite. Žena hoće da se miješa tamo gdje joj nije mjesto. Sa njom nikada ne bih ni riječ više popričao, dok sam za Anabelu uvijek tu i, ako je ova bude dirala, ja ću biti tu da je zaštitim. Ta žena je meni uništila život, ona je jedna zmija. Njih dvije su skroz različite, Anabela je anđeo od žene, dok je Jasmina pravi đavo.

Andrej je rekao da se sa pjevačicom razišao prije dva mjeseca, ali da su svakodnevno u kontaktu.


- Anabela je mnogo dobra žena i ja ću za nju i našu kćerkicu Blankicu uvijek biti tu. Šta god da im zatreba, kada god to bilo, ja ću im se naći.

Podsjećamo da su Anabela i Andrej u aprilu 2012. godine započeli vezu da bi se 26. decembra iste godine i vjenčali. Godinu dana su živjeli u Sarajevu, ali su se vratili u Beograd. Jedno vrijeme su živjeli i u Rovinju, gdje je Andrej kupio stan.

,

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.