x

Andrija Lazović ponovo umiješan? Kiju Kockar SAČEKALA POLICIJA NA AERODROMU!

Kao bomba u domaćim medijima je odjeknula vijest da je Kiju Kockar, pri slijetanju na tivatski aerodrom, sačekala policija. Naime, kako je preneo Srpski Telegraf, pobjednica "Zadruge" je iz aviona izašla sa majkom, a tada ju je dočekala policija koju je navodno unajmila Nadica Zeljković u želji da zaštiti svoju kćerku od nekadašnjeg emotivnog partnera Andrije Lazovića.

Podsjetimo, Kija je nedavno imala javni okršaj sa Andrijom jer je izjavila da joj bivši duguje 500 eura, nakon čega je on iznio detalje njihove veze i otkrio da mu ona duguje čak 30.000 eura i potom joj poručio da joj je bolje da ne dolazi u Budvu, kako prenosi Srpski Telegraf.

- Andrija joj je rekao javno da će doći u diskoteku gdje nastupa da se raskusuraju oko navodnih dugova. Njena majka se mnogo uplašila jer je Andrija i nju zvao i bio je vidno uznemiren, pa je odlučila da ide sa kćerkom kako bi bila sigurna da joj neće prići. Kontaktirale su s lokalnom policijom i uputile ih u sve što se dešava jer se Kija mnogo plaši. Rekla je: "On će mene ubiti, potpuno je poludio. Bojim se da će me sačekati negdje samu i neću moći da s e odbranim". Mama se ne odvaja od nje, svuda idu zajedno. Sjedi s njom čak i na poslovnim sastancima, pa se zajedno vraćaju u smještaj. Andrija se zasad nije pojavio, ali nikad se ne zna - rekao je izvor blizak Kockarevoj za spomenuti list.

Kija je ove navode djelimično potvrdila, odnosno to da ju je sačekala policija, ali je dio vezan za Lazovića demantovala.


- Naravno da je to laž. Čekao nas je porodični prijatelj, koji je igrom slučaja načelnik. I još jedan jadan pokušaj marketinga - podsmjehnula se Kockareva svom nekadašnjem emotivnom partneru, kog u posljednje vrijeme odbija da komentariše jer, kako sama kaže, ne želi da mu daje "dodatni marketing".

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.