x

"PRVI STE MI DIRALI STANIJU"

Asmin Durdžić javno obećao Marku Markoviću i Dejanu Dragojeviću: Ispred mene ćete p.škiti kao male curice!

Danima traje rat Asmina Durdžića, doskorašnjeg već oženjenog vjerenika Stanije Dobrojević, i njenog bivšeg dečka Marka Markovića, ali i pobjednika pete "Zadruge" Dejana Dragojevića, koji ga ne štede dok javno komentarišu situaciju u koju je doveo kako starletu, tako i svoju suprugu Aneli Ahmić, učesnicu "Elite".

Jedni drugima su izgovorili najstrašnije uvrede i iznijeli razne optužbe, a Asmin je u nekoliko navrata zaprijetio Marku i Dejanu i poručio da će se "kad-tad sresti". Sada ih je ponovo prokomentarisao, s osvrtom na Dragojevićevo noćašnje gostovanje u emisiji "Elita - Izbacivanje", gdje ga je komentarisao.


- Dejane, da li si se osjećao glupo nakon svog izlaganja na moj račun, poslije klipa, da si ti jedini koji se smije? Šepava kuja u ribarskom odijelu, ti ćeš da budeš moja starleta, Zijade, vidiš li komentara, da te svi mrze? Samo te vole ljudi glupi i od života ubijeni, kao što si ti? Polako mi te je žao što sam te dirao, možda ti organizujem humanitarni koncert da sebi platiš ljetovanje i dođeš sebi od silnih prevara koje su ti djevojke priredile - poručio je Asmin, pa nastavio:


- Gaćice vrijedne, shvati da sada imaš posla sa čovjekom koji ima svuda poznanstvo na cijelom svijetu, u sve i jednom gradu! A ne sa animir damom poput tebe koja želi da uđe u "Elitu" jer ti je to jedini izvor malo novca. Shvatite da ja ne opraštam nikom ništa, a Dejanu psovke majke pogotovo ne! Ne prijetim nikome, nikog od vas neću pipnuti, ali ćete vi sami ispred mene da sjednete i da p.škite kao male curice, sjedeći! Prvi ste dirali Staniju i mene! Dejan da nije komentarisao svinger par ne bih ga nikada spomenuo, a tebi, šepava k.jo, neću oprostiti, pogotovo tvoje odvratno ponašanje - poručio je Durdžić.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.