x

ostao bez niza klijenata

Asmin tužio Aneli zbog gubitka 8,6 miliona eura!

Pravni zastupnici Asmina Durdžića podnijeli su tužbe protiv Aneli i Site Ahmić zbog gubitka poslovnih angažmana usljed skandala u koji je upleten ulaskom svoje bivše emotivne partnerke u rijaliti Zadruga 7 Elita.

Kako saznaje Telegraf.rs, Asmin tvrdi da je zbog kleveta i optužbi koje su iznijete na njegov račun ostao bez 3 klijenta i time je izgubio nevjerovatnih 8.600.000 eura!

- Lanac firmi u Austriji od jutros je oštećen za 8,6 miliona eura. Zvanično, od saradnje sa tim firmama čiji je Asmin vlasnik odustala su 3 investitora. Riječ je o objektu od 40 stanova koji je trebalo da počne da se gradi. Tužbe su podnijete maloprije i to zbog gubitka prometa od 8,6 miliona eura, kao i zbog narušavanja časti i ugleda - kaže izvor za Telegraf.


- U tužbama je uključen lanac od 10 firmi koje su oštećene, a koje usko sarađuju s Asminom - dodaje sagovornik.

Ovim povodom pozvali smo Asmina koji je kratko istakao da je definitivno riješio da se sa bivšom emotivnom partnerkom obračuna sudskim putem.


- Ona je već na uslovnoj kazni i nakon ove tužbe je čeka zatvor, zbog svega što javno priča bez ikakvih dokaza - rekao je Durdžić.

,

,

,

,

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.