x

Autobus joj je otkinuo ruku, presadili joj nerve sa butine, izdržala najteže operacije: Dea Đurđević ponosno poslije 5 mjeseci pokazala sve svoje ožiljke, a ono što je rekla o njima će vam slomiti dušu! (FOTO)

Dea Đurđević poslije pet mjeseci, kada je doživjela stravičnu nesreću kada je na nju naletio autobus i otkinuo joj ruku, pokazala je svoje ožiljke.

Naime, Dea je prije nekoliko dana skinula zavoje i sa noge odakle su joj tokom operacija koje je imala za brži oporavak presadili nerve u povrijeđenu ruku, kako bi uspjeli da vrate njenu pokretljivost.


"Kada si na ivici da sve izgubiš, mnogo više cijeniš ono što imaš. Cijenim svoju ruku, bez obzira na sve. Svako treba da voli svoje ožiljke. Toliko je ljudi na ovom svijetu koji ih imaju i nose ih sa ponosom, zašto ne bih i ja? Rekli su mi da mogu laserski da ih uklonim, ali zaista ne vidim potrebu za tim. Važno je jedino da je sve funkcionalno. Najveći ožiljak imam na butini, sa koje su mi skidali kožu, ali će za nekoliko mjeseci nestati. Ostali će ostati cijeli život. Ovi na rukama su veliki, ali mi ne smetaju. Moji ožiljci su simboli moje pobjede", rekla je Dea.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.