x

Bahatost Breninog sina na djelu: Viktor urlao na konobare u klubu!

Sin pjevačice Lepe Brene Viktor Živojinović otputovao je na Crnogorsko primorje, gdje se sa društvom baškari i odmara, a kako saznajemo, on je napravio skandal u jednom noćnom klubu zbog toga što je usljed kašnjenja ostao bez svog separea.

Naime, Živojinović je u popularnoj diskoteci "Omnia" u Budvi za sebe i svoju ekipu ostavio jedan od najboljih stolova za nastup Saše Matića, ali je mjesto ustupljeno drugim gostima zbog toga što je mlađi sin Lepe Brene kasnio.

- Viktor je raspoložen stigao ispred kluba, gdje su ga ljudi prepoznali čim se sa društvom približio. On se rado slikao sa nekoliko djevojaka koje su ga ljubazno zamolile da urade selfi, a zatim je krenuo da uđe u klub sa drugarima. Došao je blizu mjesta koje je rezervisao, ali je shvatio da tu sjede dva momka sa svojim djevojkama jer su za spornim stolom mogle da sjede četiri osobe. Živojinović je odmah presreo prvog konobara koji je naišao, pa ga je pitao šta nije bilo u redu sa njegovom rezervacijom, koja je ostavljena još prije nekoliko dana - otkrio nam je upućen izvor, koji se zatekao na licu mjesta.


U nastavku razgovora saznali smo da je Viktor počeo da divlja odmah nakon što mu je kulturno objašnjeno da je dosta zakasnio i da je politika kluba takva da se rezervacija odmah ustupa prvim gostima koji mogu da se smjeste ako se prethodni nisu pojavili ili su otkazali rezervaciju.

- Sin Lepe Brene je podigao ton čim mu je prišao menadžer kluba, kog je konobar pozvao, pa je govorio kako je kasnio zbog gužve i da to nije razlog što mu je mjesto odmah oduzeto. Zaposleni su mu uljudno objasnili da mogu da pokušaju da ga smjeste na drugo mjesto nedaleko od bine, ali je on nastavio drsko da se ponaša. Vikao je: "Ne zanima me novo mjesto! Hoću ovaj sto, a nove goste premjestite gdje hoćete! Prije nekoliko dana sam rezervisao sve, neću da mi separe propadne zbog gužve!". Dok se menadžer ubjeđivao sa Živojinovićem, konobar je javio da je jedna ekipa odlučila da ode iz diskoteke, pa je Viktor prihvatio da sjedne u taj separe sa društvom, a kad je piće stiglo, vratilo mu se i raspoloženje - rekao nam je sagovornik.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.