x

prve fotografije

Baka, djed i jedna unuka poginuli, druga u teškom stanju: Teška nesreća kod Užica!

Prve, nezvanične iniformacije govore da se vozač automobila kretao ka Požegi, kada je iz neutvrđenih razloga je prešao u suprotnu saobraćajnu traku gdje se direktno sudario sa cisternom

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko osam sati na mostu preko rijeke Đetinje na putu Užice - Zlatibor u sudaru automobila i cisterne nastradali su vozač i suvozač automobila, bračni par Dragoslav G. (65) i Zorica G. (66) kao i djevojčica (9) koja je zajedno sa sestrom (11) u teškom stanju prevezena u bolnicu u Užicu, gdje je podlegla povredama, prenijeli su srbijanski mediji.


Prema saznanjima, u nesreći su učestvovali putnički automobil Chevrolet Matiz beogradskih registarskih oznaka za čijim volanom je bio D. G. (65) i kamion sa prikolicom, odnosno cisterna kojom je upravljao B. S. (42).

U stravičnom sudaru prednja strana automobila je smrskana, a na mjestu nesreće intervenisali su i vatrogasci.


Kako se vidi na fotografijama sa mjesta nesreće, dijelovi vozila su su rasuti po putu.

Prve, nezvanične iniformacije govore da se vozač automobila kretao ka Požegi, kada je iz neutvrđenih razloga prešao u suprotnu saobraćajnu traku gdje se direktno sudario sa cisternom.

- Vozač automobila i suvozač iz Beograda su poginuli na licu mjesta, kazao je izvor Blica. Pozivajući se na prve i nezvanične informacije, mediji su isprva objavili da su nastradali majka i otac. Međutim, kasnije se ispostavilo da nisu u pitanju roditelji djevojčica, već baka i djed.



Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.