x

Baka i djed oboljeli od korone, godišnjicu braka proslavili na intenzivnoj njezi!

Stariji italijanski par koji boluje od koronavirusa obilježio je 50. godišnjicu braka u bolnici na odjelu intenzivne njege nakon što su im ljekari organizirali da budu zajedno.

Sandra (71) i suprug Giancarlo (73) držali su se za ruke preko svojih kreveta s maskama za kisik preko lica u bolnici Murri koja se nalazi u općini Fermo, u istočnoj regiji Marche.

Zahvaljujući medicinskoj sestri Roberti Ferretti, koja je doznala za 50. godišnjicu braka, Sandra i Giancarlo imali su priliku obilježiti poseban dan.


Ekipa ljekara organizirala im je malo, ali dirljivo slavlje. Zabava je trajala samo 10 minuta, a na fotografijama se može vidjeti osoblje u zaštitnim odjelima kako okružuje bračni par i rukama radi srca.

Fotografija je ubrzo postala viralna izazvavši velike emocije u Italiji, koja je teško pogođena virusom korone.


"Sandra je stalno plakala, ne zbog sebe, brinula se o suprugu. Kad sam doznala da im je godišnjica, pomislila sam da je moraju proslaviti. Zajedno su imali svoje krevete i držali su se za ruke, uz malo snage koju još imaju", otkrila je medicinska sestra lokalnim medijima, piše Daily Mail.

"Bio je to nevjerojatan trenutak. Ponekad se dogodi čudo, kao u ovom slučaju," dodala je šefica odjela intenzivne njege Lusisanna Cola kazavši kako vjeruje da će se par izvući.

Prema posljednjim podacima, u Italiji je oko 160.000 oboljelih od koronavirusa, a do sada je preminulo 20.465 osoba.(Oslobodjenje)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Srdacan pozdrav svima koji su procitali ovu poruku, ja sam Marie Mikus i došla sam da olakšam sve žrtve prijevara o zajmu, a takoder tražim zajam. Bila sam obrubljena zbog svog novca, ali kasnije sam od Boga dobila pravog muškarca. Procitao sam svjedocanstvo i kontaktirao sam ga nazvao sam ovog zajmodavca Božjim covjekom, jer je odgovarao na moje molitve o zajmu. Jako sam sretan što sam upoznao takvog covjeka, ovo je vrlo lak nacin da dobijem kredit od pouzdanog covjeka koji ima kreditnu kompaniju u Sjevernoj Americi, ime je firme (NAJPOVOLJNIJE LAKE FINANCE HOME) svjedocenje u svim društvenim medijima jer sam mu obecao da cu ga podijeliti po cijelom svijetu. Imajte na umu da je ovaj zajam po kamatnoj stopi od 2% Imajte na umu da takoder možete dobiti posao i investirati u posao E adresa: [email protected] (+16014560144)