x

vratio se u srbiju nakon skandala s kikom

Baka Prase se hvalio voznim parkom od pola miliona eura, a sad čeka gradski prevoz!

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nedavno se vratio iz Holandije.

On je u Amsterdamu proveo nekoliko mjeseci kod svog roditelja, i to nakon prijetnji koje je svakodnevno dobijao poslije smrti jutjuberke Kristine Kike Đukić, za šta su ga mnogi optuživali kao glavnog krivca.

Samo dan nakon dolaska u Beograd, paparaco Kurira uslikao je Ilića na Vračaru.


S njim su bili i njegov najbolji prijatelj jutjuber, koji je takođe u javnosti poznat po brojnim skandalima - Danilo Badnjar Čoda, kao i još jedan momak nepoznat javnosti. Oni su najprije bili na šišanju, a zatim su, naočigled brojnih šokiranih prolaznika, čak 15 minuta na stanici čekali autobus. Kako autobusa nije bilo, krenuli su pješice u pravcu Slavije.


Ipak, ono što svakako privlači veliku pažnju jeste to da Bogdan, koji se u medijima stalno hvalio skupocjenim vozilima, više i nema automobil. Njemu su svojevremeno luksuzni automobili bili i oduzeti, pa sad koristi javni prevoz, što je za njega do prije nekoliko mjeseci bilo nezamislivo.


Tada se on u javnosti pojavljivao i sa "lamborgini urusom" od oko 200.000 eura i "porše kajenom" od oko 100.000 eura, "ferari portofinom" od 240.000 eura, a svojevremeno se hvalio i skromnijim "fićom" od oko 20.000 eura.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.