x

poznat kao ženomrzac

Baki Prasetu ništa nije sveto: Ničim izazvan izvrijeđao trudnu Taru Simov!

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase nedavno je na svom lajv strimu osuo oaljbu po trudnoj Tari Simov, koja je gostujući u jednom podkastu pričala na temu muško-ženskih odnosa, a dotakla se i toga šta se to sve očekuje od jedne žene, a koja su to očekivanja od muškaraca.

Baku je izrevoltiralo to što je Simova ne kraju svog izlaganja rekla da je muškarcima mnogo lakše nego ženama, pa je rekao:

- Muškarcima je mnogo lakše nego ženama? Izvinite!? Zato što žena, mislim po njenom,, nije sad da ja kao pričam svoje mišljenje, nego po ovoj ženi, djevojci šta već…ženi, žene ne smiju da se j..u sa svima i zato im je teže (smijeh). Tebra, a lakše je da budeš uspješan i imaš mnogo para nego da se ne j...š sa svima buraz – rekao je Bogdan, a onda je na Tarinu konstataciju da se svaka žena na kraju dana bori sa osudama, on dodao:


- Pa bori se kad je k..va! Da da, teže je ženama buraz. Pa znaš koliko je teško da uzmeš ovako kad ti je k...c ovde (pokazujući na predio prepona), znaš koliko je teško da ga staviš u usta. Ja ne bih želio da sam u koži žena brate, jer im je to mnogo teško. To je sve smiješno, ali je teško ne biti k...a. Nije svakom muškarcu deal braker što je neka djevojka imala više partnera, jel tako? Ne mora da znači nekome što je djevojka bila sa dvadeset likova, da će to da mu smeta i da neće da je uzme za ženu. Svakom svoje! Ali realno, muškarci ne vole polovnu robu, kapiraš, kad kupuješ kola uzimaš nova, a ne polovna! Mislim, kupuješ ti i polovna, kad nemaš para kupuješ i polovna - šokirao je jutjuber sve gledaoce.


Bogdan se dotakao i Tarine izjave vezane za ženska prava, pa je i po tome osuo paljbu ja krajnje nedžentlimenski način, ne uzimajući u obzir da je Tara u poodmakloj trudnoći i sa svojim vjerenikom čeka svoje prvo dijete.

- Ja sam najmanje htjela da pravdam promiskuitetnost kod žena, a najviše željela da dokažem da su očekivanja od oba spola sumanuta. Moja poenta, iako gledaocima možda tako nije zvučalo, je da muškarci prekinu da budu k..ve, a od svojih partnerki da očekuju poštenje, dok žene treba da se dohvate posla i jednako doprinose domaćinstvu i porodici u finansijskom smislu.


Bogdan Ilić kao poznat ženomrzac i fan lika i djela Andrew Tate-a, me doista nije začudio s tim što mu ništa nije jasno, a i što je poenta mog govora u njegovoj glavi, da je ženama ,,teško’’ da oralno zadovoljavaju muškarce jer bivaju nazivane k..vama.


Žao mi je što ovaj momak nakon bezbroj idiotskih poteza i širenja mržnje, a na sve to i povezivanost sa kriminalcima i ub.cama, nije našao neku produktivniju zanimaciju od komentarisanja stavova žena sa dječije platforme Tik Tok - rekla je Tara.

Ne znamo koja je bila Bogdanova namjera i zašto se od mora javnih ličnosti baš uhvatio za trudnicu, ali apelujemo na sve ljude iz javnog života da neki moralni kodeksi ipak moraju da postoje.

.

.

..

.

.

Izvor: hypetv.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.