x

Balašević prozvao Zdravka Čolića: Najpoželjniji momak u regionu, a ima 70 godina?!

Đorđe Balašević se javio iz svog dvorišta u Novom Sadu, rekao svojoj publici da je dobro, govorio je o koncertima, knjizi svoje supruge, djeci, unukama... Ali kao da to nije bilo dovoljno...

Čuveni kantautor je riješio da se našali malo na svoj račun ali da ujedno "pecne" i neke od svojih kolega.

Među njima i Zdravka Čolića.

"Bio sam u bolnici, imao sam probleme... Ali to nije nikakva vijest. Za mene je vijest kad se pojavi vijest da neki tip, najpoželjniji momak u regionu, održava koncerte u Beogradu. A taj najpoželjniji momak u regionu, mislim na Čolu, ima 70 godina. E to je vijest. A kad jedan deda završi na Insitutu za kardiovaskularne bolesti to nije vijest. Ja sam pravi deda, dvostruki deda. Imam dvije unuke. Prije toga sam bio deda na crno već godinama. Vijest bi bila kad bih se pojavio u rijalitiju... Te stvari gdje je priroda digla ruke od ljudi", rekao je Balašević.


Ali za vjerne pratioce lika i djela panonskog mornara ovo i nije možda iznenađenje. Jer Čola se na Đoletovom "nišanu" našao i na koncertu u Novom Sadu 2005. godine.

"Možda ću morati neke reklame da prihvatim... Ako me vidite da ločem neku kafu ili turan neke tampone u uši da znate da je za umjetnost. Makar i pivo popio, nisam neki pivopija al' ću ga popiti bolje od Čole pa ne znam šta da bude... Čola sa onim prstićem, k'o udavača neka. Što je najgore ja to kažem na koncertu u Beogradu, a ko je na koncertu - Čola. Zato je veliki Čola jer je bio na koncertu. Zato je veliki Čola što zna da te stvari sportski podnese i što zna da ga volim. Jest da nosi ona plava odijela al' neću sad više o tome...", rekao je Balašević.

E sad, možda se to zove humor. Možda... 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.