x

burno REAGOVALA

Barbara Bobak žestoko odbrusila voditeljki: Da sam znala, ne bih došla u emisiju! Zasmetalo joj pitanje o njemu!

Pjevačica Barbara Bobak postala je postala je poznata javnosti zbog veze sa Darkom Lazićem, a nakon toga njene pjesme doživjele su veliki uspjeh.

Naime, Barbara ne želi više da je javnost vezuje za Lazića, te joj pitanja vezana za njega sve više smetaju, budući da se on sada vjerio.

Ona je sada gostujući u emisiji "Grand Magazin" htjela da napusti studio zbog priloga u kojem su svi naslovi koji su u posljednje vrijeme kružili o njoj. Bobakova je zbog toga burno reagovala, pa je odbrusila.


- Nisam se pripremila na ovaj tip emisije, da sam znala ne bih došla, ali popričaćemo poslije emisije – rekla je pjevačica, a voditeljka ju je odmah u čudu upitala:

-Zbog čega?


- Apsolutno sam sve o ovome ispričala već, stvarno mi je više dosadno da pričam o tome – rekla je Barbara aludirajući na vezu sa Darkom.

Podsjetimo, Barbara je u aprilu prošle godine i potvrdila da više nije u vezi sa Darkom.


- Tačno je da Darko i ja već neko vrijeme nismo u odnosu u kakvom smo do skoro bili. Trenutno jesmo na određenoj vrsti pauze i lagala bih kada bih to nazvala bilo kojim drugim imenom, jer ni nas dvoje ne znamo šta će se dogoditi u narednom periodu, kao ni kakve ćemo odluke donijeti- rekla je Barbara za Kurir.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.