x

Beauty Studio Luxe proslavio prvi rođendan: Od sada sve usluge na jednom mjestu! (GALERIJA)

Ekipa Ekskluzive, kao i veliki broj zvanica su sa izuzetnom čašću prisustvovali jednom uistinu lijepom događaju. Naime, Beauty Studio Luxe je proslavio svoj prvi rođendan i godinu dana više nego uspješnog rada. Usluge koje ostavljaju bez daha su vrlo brzo pronašle put do srca klijenata, pa je ovo jedan od najprepoznatljivijih salona za uljepšavanje u Sarajevu. 

Beauty Studio Luxe se nalazi u naselju Miljacka na adresi Džemala Bijedića 160f i već godinu dana uspješno posluje. Zadovoljni klijenti su im postali i prijatelji, a usluge koje pružaju su uvijek na nivou zbog čega se svi rado vraćaju u ovaj studio. 

Beauty Studio Luxe čini skroman tim sa visokim ambicijama, a ono što je najbitnije jeste da su proizvodi koji koriste vrhunske kvalitete. Prva godišnjica je proslavljena uz veliki broj zvanica i dosta pozitivne energije. Za godinu dana rada, Beauty Studio Luxe je pružio samo najbolje usluge i ljubaznost.


Beauty Studio Luxe je jedan od rijetkih koji je za ovako kratko vrijeme uspio dostići veliku popularnost i veliki uspjeh. Samim time, danas važi za jedan od zvučnijih imena u Sarajevu kada su saloni ovoga tipa u pitanju. 

Pored toga što su jedni od rijetkih koji su se odlučili za Wella Colours u svom salonu, Beauty Studio Luxe je u svom objektu za godinu dana zadobio mnoštvo klijenata zahvaljujući sjajnim frizerskim uslugama za žene i muškarce. Međutim, s velikim uspjehom  stižu i noviteti. 


Naime, od sada je u sklopu Beauty Studija Luxe dostupno dosta novina. Od sada ćete moći uživati u kompletnim uslugama za uljepšavanje i relaksaciju... Ubuduće su dostupne sljedeće usluge: masaže, maderoterapija, depilacije, tretmani lica: klasična čišćenja lica, farbanje obrva, oxygen tretman, mikrodermaabrazija, ultrazvuk lica, šminkanje, manikura i pedikura, te geliranje noktiju.


Raznolika ponuda će bez sumnje privući nove klijente, a već sada možete biti sigurni kako vas očekuje samo i isključivo kvalitet. Sve što je potrebno jednoj osobi je od sada moguće pronaći na jednom mjestu.

Beauty Studio Luxe možete posjetiti na FB i Instagram stranici:

https://www.facebook.com/frizerskistudioluxe/?epa=SEARCH_BOX

https://www.instagram.com/beautystudioluxe/

Kontakt; 066/222 - 669 

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.