x

Benjamin Spahović se po izlasku iz Parova vratio bivšoj s kojom je bio 3 godine! (FOTO)

Benjamin Spahović , jedan od najkontroverznijih takmičara Parova je na par dana napustio Parove i vratio se u Sarajevo. On će se kroz par dana vratiti u rijaliti, a slobodno vrijeme koristi jako dobro. 

Produkcija Parova je objavila kako je Benjamin Spahović napustio rijaliti zbog zdravstvenih razloga. Benjamin će se u Sarajevu vidjeti i sa svojom kćerkom, o kojoj je svakodnevno tokom boravka pričao u vili, a više puta je i istakao kako bi mu samo jedan zagrljaj sa njom, povratio izgubljenu energiju i motivisao ga da ne odustaje i bori se do samog kraja.

Novitet u njegovom životu jeste da je obnovio vezu sa djevojkom Minom. U pitanju je stara ljubav, obzirom da su oni ranije bile u vezi gotovo tri godine. Benjamin je snimao lajv zajedno sa starom-novom ljubavi, a čini se kako ne gube vrijeme i dobro koriste trenutke dok je Spahović na slobodi.


Pogledajte kako izgleda njegova djevojka, čiji bi ulazak u Parove, ukoliko produkcija odluči da je pozove itekako bio interesantan, jer se u vili na Zemunu već nalazi par djevojaka sa kojima je Benjamin bio prisan. 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.