x

Bez njega nema slavlja: Ceca insistira da ovaj njen kolega bude na Veljkovom vjenčanju!

Budući supružnici Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić sudbonosno “da” izgovoriće 24. novembra, a pripreme za gala proslavu su u punom jeku.

Bogdana će u crkvi obući svekrvinu haljinu, dok će se u hotelu presvući u toaletu svijetlih nijansi koja se šije specijalno za nju. Svoje haljine uveliko šiju Anastasija i Ceca.

Kako smo već pisali, zaduženi za fenomenalnu atmosferu su Aleksandra Mladenović, orkestar Ace Sofronijevića, Aleksandra Dabić, a sada se saznalo za još jednog pjevača koji će zapjevati.

Riječ je o Radiši Trajkoviću Đaniju, a on je za "Premijeru" priznao da se neizmjerno raduje i da jedva čeka predstojeće slavlje:


- Uskoro pjevam na najjačem veselju u Srbiji, rekla moja drugarica: "Ne pravim veselje bez tebe" - rekao je pjevač o svadbi decenije, a zatim otkrio da priželjkuje da se uskoro ostvari u ulozi dede.

- Daj Bože da i ja tako, Ceca i ja smo isto godište, ja bih najiskrenije volio da budem deda. Miloš ima 21. godinu, Marko 20, sutra da mi se ožene bio bih najsretniji na svijetu - naveo je Đani.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.