x

BILA JE BOLESNA, ĆELAVA, TRPJELA JE NASILJE, A ONDA JE UPOZNALA PRINCA NA BIJELOM KONJU! Sada živi bajku i prava je bombetina! (FOTO)

Bivša učesnica "Zadruge" Zerina Hećo promijenila je život iz korijena kada se udala za Grka, a poznata je po brojnim skandalima koji su je pratili kroz javni život.


Ona se sada zove Atina Zerina Kandola i uživa u izobilju, luksuznim automobilima i putovanjima, a nekada je živjela veoma teško o čemu je javno pričala.


Zerina danas živi život iz bajke, potpuno je promijenila svoj izgled, stil odjevanja i posvećena je svom partneru i kćerkici.


Zerina je bila i učesnica rijaliti programa gdje su je pratili mnogi skandali.

Ona je imala ljubavne romanse sa Vladimirom Tomovićem, buran odnos sa Banetom Čolakom, vezu sa plesačem Vladimirom Todorovićem.


Zerina je u jednom momentu obrijala glavu, što je bio veliki šok za sve ukućane, a neki su se i rasplakali. Ubrzo nakon toga napustila je rijaliti.

Inače, prvi Zerinin rijaliti bio je 2016. godine, kada je učestvovala u "Parovima" gdje je ispričala je kako joj je sa 14 godina otkriven tumor, te da je bila podvrgunta brojnim operacijama kako bi se izliječila od te opake bolesti.


Zerina je u tom rijalitiju imala intimne odnose s Ivanom Marinkovićem, bivšim suprugom pjevačice Goce Tržan, te započela emotivnu vezu sa Nikolom Lakićem, bivšim fudbalerom.

Zerina Hećo imala je i buran odnos sa pjevačem Dadom Glišićem 2019. godine kada je govorila da ju je maltretirao, kao i da je pobacila njegovo dijete, što je on oštro demantovao.

- Znam za Zerinin pobačaj, ali to se desilo mnogo nakon našeg raskida i nema nikakve veze sa mnom.

Dijete nije moje i to je lahko uvidjet prema tome kad smo raskinuli, a kad se desio pobačaj.

Što se tiče medicinskih detalja i dokumentacije povodom tog događaja, s tim nikada nisam bio upoznat jer se sve dogodilo kada već dugo nismo bili u vezi - rekao je tada Dado za medije.

- Prvo da me žalite neću, ovo je fotografija borca.

Ok ne mogu na noge, ok imam anoreksiju, šećer, aritmiju, depresiju, kolaps organizma, dehidraciju, Stokholmski sindrom, traume, nalaze biopsije čekamo, markere radimo sutra opet! Jer jbg valja dokazati narodu da si bolestan fizički. Jer pojedinci se sprdaju sa tim.

Ništa fizički ne radi trenutno, ni crijeva ni želudac, bodu me u noge, jer u ruke nemaju gdje više, ali dišem, još uvijek dišem, i radi mozak - pisala je Zerina 2020. godine na Instagramu i otkrila šta sve nije u redu sa njenim zdravljem.


Zerina je burnu prošlost ostavila iza sebe, pa sada uživa u ljubavi sa Grkom Karlosom sa kojim će imati svadbeno veselje u maju na Mikonosu.

- To će biti jedno prelijepo slavlje uz sve moje drage ljude koji će tog dana doći da uveličaju moju sreću s njim - istakla je ona.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Kurir.rs


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.