x

šok

Bila mi je vjerna 13 godina: Zvezdan Slavnić napokon priznao kako je izgledao brak sa Anom, njena reakcija iznenadila sve!

Rijaliti učesnici imali su za zadatak da navedu po njima najmoralnije osobe, a Zvezdan je, na iznenađenje mnogih naveo bivšu suprugu Anu Ćurčić.

- Ovdje bar ima viška morala, svi pucaju od morala! Izdvojiću Lepog Miću. Ja ću pod broj jedan da stavim Miljana Vračevića. Djeluje malo čudno kako se šali sa djevojkama, ali ih ne pušta da sjednu na krevet, a kamoli nešto ozbiljnije. Pod broj dva stavljam Ivana Marinkovića. Što se tiče morala, nije morala svašta da kaže o meni, ali mi je bila vjerna 13 godina, tako da ću staviti Anu - rekao je Zvezdan.


Ono što je šokiralo mnoge je to što Ana nije navela Zvezdana već se samo zahvalila na "tituli" koju je dobila od bivšeg supruga.

- Hvala Zvezdane! Ja bih navela Zoricu Marković, sve ide ko je koga prevario, a to je jedna od stvari. Drugu osobu bih stavila Miljana Vračevića. I treću osobu bih navela Marka Markovića. Kulturan si i vaspitan dečko - rekla je Ana.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.