x

vežu je skandali

Bila u vezi sa ženom, pričalo se da je u katalogu, mijenjala izgled: Ovako se proslavila Sanja Stanković!

Iako su pojedini mediji prenijeli kako je nekadašnja učenica Zadruge Sanja Stanković "pala" u velikoj akciji policije u Beograd, zbog bavljenja pros..tucijom, ona se ubrzo uključila u lajv na Instagramu i demantovala te navode. 

Prvo pojavljivanje u javnosti Sanje Stanković bilo je u jednoj emisiji na Pinku, gdje je izgledala potpuno drugačije nego danas.

Kasnije je ušla u rijaliti "Zadruga", gdje je bila u prvoj javnoj gej vezi na ovim prostorima sa Jovanom Tomić Matorom.


Tokom učešća u nekoliko sezona "Zadruge", Sanja je često optuživana da se nalazi u raznim katalozima različitih m.kroa.

Svojevremeno je Sanja dovođena u vezu sa m.kroom Mihajlom Maksimovićem, a u medijima se provlačilo da mu je ona miljenica. Maksimović i Stankovićeva nisu potvrdili ove navode.


Tokom godina provedenih u rijalitiju, rijaliti učesnici navodili su da je Stankovićkina cijena od 400 do 1000 eura.

- Mina je meni skoro rekla da je pustim i da zna šta radi, kako će mi proslijediti katalog gdje se Sanja je.e za 400 eura! - otkrio je Đedović u prošloj sezoni Zadruge.

Nedavno se pisalo da ima dečka, i da je pazarila stan na Vračaru!


Sanja je rođena 1993. godine u Boru, a predstavljala se kao foto-model i pjevačica. U više navrata pričala je da je bise.sualno orijentisana, a već deset godina živi u srpskoj prijestonici. Njeno učešće u "Zadruzi" obilježila je gej veza sa Jovanom Tomić Matorom kada su skrenule pažnju javnosti na sebe. To je prva gej rijaliti veza na našim prostorima. Sa Matorom je bila u vezi dvije i po godine, a potom su raskinule i nakon prekida nisu ostale u dobrim odnosima.


U rijalitiju je priznala da su odnosi u njenoj porodici katastrofa i to koljenima unazad. Sanja je rekla da je njen otac nju samo "napravio", kako je istakla, i otišao. Ostavio je nju i majku same. Sanjina majka Branka se 2014. godine ponovo udala. Od tada živi sa novim suprugom. Sanja je rekla da je njen očuh za nju uradio mnogo više nego otac. Sanjin otac je u medijima tvrdio suprotno, a kada je ona ušla u rijaliti čak se govorilo o tome da će i on ući. Sanja je u rijalitiju imala kratku vezu i sa Anđelom Rankovićem.

Sanja je rekla da će 15. avgust 2019. godine slaviti kao svoj drugi rođendan jer je tada samim čudom ostala živa i preživjela saobraćajku. Naime, Sanja je bila sama u svom automobilu i izgubila je kontrolu nad vozilom. Prevrtala se, a na svu sreću tada nije naišao automobil iz suprotnog pravca. Sanja je rekla da je to za nju bila velika trauma jer se svega sjeća.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.