x

zahvalne

Bio mi je sve, preko noći sam ostala bez njega: Dragana Mirković nikad nije preboljela ovog čovjeka, a Brena mu je vječiti dužnik!

Pjevačica Dragana Mirković devedesetih godina snimila je svoj film "Slatko od snova". Međutim, za ovaj projekat je ne vezuju lijepe uspomene, s obzirom da joj je usred preminuo prijatelj i saradnik.

Naime, na pola snimanja filmov estradni menadžer i producent Radosav Raka Đokić je preminuo poslije teške operacije i nije dočekao da vidi ovo ostvarenje.

- On je meni sve bio i odjednom, preko noći, ja sam ostala bez njega. Snimanje filma u toku, ostalo je mnogo neplaćenih stvari, jer je to sasvim normalno, snimali smo, čovjek je imao planove šta kako da uradi i odjednom ga nema... - pričala je Dragana svojevremeno i dodala:


- Ja sam znala kolika je njegova želja bila da snimim taj film. Sebi sam rekla: "Dragana, ti to moraš!" To je jedan užasno težak period... Prvo, emotivno težak. Psihički sam bila rastrojena jako, a fizički isto", priznala je pjevačica, a potom otkrila da su pojedini saradnici iskoristili tešku situaciju u kojoj se našla kako bi joj dodatno naudili i nanijeli joj bol.


- Čak, nažalost, imala sam jedno ružno iskustvo. Jedna osoba koja je glumila u filmu poslije Rakine smrti tražila mi je dupli honorar! Sačekao je situaciju, znao je da me ima u rukama jer je pola filma snimljeno, ne isplati mi se da ponovo snimam scene sa nekim drugim... Prosto sam morala da pristanem na tu ucjenu i duplo sam platila. Da li mi vjerujete da ponekad izbjegavam da pogledam svoj film jer me tako tužne uspomene i bolne uspomene vezuju za njega", iskrena je bila Dragana u popularnoj TV emisiji.


Inače, Raka je sredinom 1980. godine započeo Lepom Brenom i Slatkim grehom gdje pod njegovim sjajnim organizacionim sposobnostima postaju jedna od najpopularnijih muzičkih zvijezda tog vremena.

Lepa Brena je jednom prilikom objavila nikad viđenu fotografiju sa njim i istakla da je on zaslužan za njenu karijeru.

"Čovjek koji je usmjerio moju karijeru, mag bio i ostao", hvalila je čuvenog Raku.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.