x

ŽENSKI DŽEJMS BOND

Bivša špijunka zna tajne zavođenja muškaraca: „Ne držite dijetu zbog njih“

Alia Roza (37) postala je špijunka ruske vlade nakon pada Sovjetskog saveza. Njene misije obavljane su u strogoj tajnosti, a sebe naziva ekspertkinjom za "psihologiju muškaraca".

Bila je prisiljena da pobjegne iz Rusije nakon što se zaljubila u dilera droge. Provela je godine i godine učeći KGB-ovo umijeće zavođenja, uvjeravanja i neurolingvističkog programiranja. Zbog svega toga odlučila je ženama da otkrije tajne zavođenja muškaraca.


- Naučena sam kako brzo i lako da zavedem muškarca, uključujući i opasne kriminalce - pohvalila se u intervjuu za „Jam Press“, prenosi NY Post. Ona je osmislila kurs po cijeni od 230 eura po satu.

Izgled je nebitan

- Prije svega, ako želite nekoga da zavedete, trebalo bi da krenete od same sebe. Volite sebe i radite na izgradnji samopoštovanja. Muškarci će da se ponašaju prema vama onako kako se vi ponašate prema sebi - poručila je bivša špijunka.


Roza je pozvala žene da se ne fokusiraju previše na svoj fizički izgled i da ne djeluju previše dostupno muškarcu kojeg žele da privuku.

- Muškarci se ne brinu toliko o izgledu koliko o vašoj ličnosti, harizmi i seksualnosti. Nemojte da radite plastične operacije zbog muškaraca i ne držite dijetu zbog njih - rekla je.

Prouči svoju metu

Roza je pozvala žene da pametno izaberu svoje "mete".


- Ne gubite vrijeme na muškarce koji se nikada neće promijeniti. Proučite svoje mete. Testirajte ih. Nemojte da očekujete da će se promijeniti za godinu dana. Cijenite sebe i svoju ličnosti i krenite dalje – istakla je Roza.

Savjetovala je i da pronađu muškarca s kojim imaju ista interesovanja.

- Ako volite ljubitelje sporta, idite na sportske događaje, ako volite karijeriste, idite na konferenciju. Zajednički interesi ujedinjuju ljude – opisuje ona.


Inače, Roza je rođena u SSSR-u i postala je ruska špijunka kada je bila tek tinejdžerica. Međutim, imala je aferu s muškarcem od koga je trebalo da prikupi obavještajne podatke i kasnije je pobjegla iz Moskve. Sada živi u Los Anđelesu i nikad se nije vratila u Rusiju.


Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.