x

netrpeljivost

Bivši rijaliti učesnik podnio 2 tužbe protiv Kristijana: Sa Golubovićem je na krv i nož, a sad otkrio da li ulazi u Zadrugu 5!

Kristijan Golubović i Rade Lazić nisu u dobrim odnosima još od učešća u "Farmi".

Oni su se tada i fizički obračunali zbog čega je Golubović diskvalifkovan iz rijalitija. Međutim, tenzija nije ublažena ni nekoliko godina nakon obračuna pred kamerama.

Lazić je odgovarao na pitanja pratilaca na društvenoj mreži Instagram, a tom prilikom je otkrio da li će ući u petu sezonu "Zadruge" i šta mislio o svom rijaliti-neprijatelju.


- Što nisi ušao u "Zadrugu 4" da se malo sprdaš sa Kristijanom, baš si mogao? - glasilo je pitanje i konstatacija jednog od pratilaca.

- Druže, majka priroda se dovoljno posprdala s njim - odgovorio je Rade.


- Da li ćeš ući u "Zadrugu 5"? - pitali su bivšeg zadrugara, a on je dao negativan odgovor.

Podsjetimo, Lazić je protiv Kristijana podnio krivičnu prijavu zbog ugrožavanja sigurnosti.


- Tačno je da je pokrenuta tužba protiv Kristijana Golubovića, tačnije dvije tužbe. Ne želim puno da pričam o tome u ovom trenutku, ali dosta je više da slušam razne prijetnje i uvrede od tog kompleksaša u čije lovačke priče iz nepričave vjeruje, izgleda, samo on. Od onog trenutka kada je moje dijete i porodicu uzeo u ona lažljiva usta, riješio sam što se u narodu kaže da ga tjeram do "božije kuće". Sigurno je da ćemo na sudu pored novčane naknade tražiti i zatvorsku kaznu. I ono što je najbitnije sav novac koji dobijem od ovog suđenja ići će u humanitarne svrhe - ispričao je Rade nedavno.

.

.

.

.

Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.