x

ne propustite najbolju zabavu

Bogat muzički program tokom trajanja SFF-a u Bambus Clubu u Ferhadiji!

Bliži se Sarajevo Film Festival kada grad dobija novu dimenziju, ali i nešto bolju ponudu kada su noćni izlasci u pitanju. Bez konkurencije, Bambus Club koji se nalazi u najpoznatijoj sarajevskoj ulici Ferhadija, spremio je bogat muzički program, a sve od 11. do 18. avgusta očekuju vas najbolji provodi uz uživo muziku i nastupe poznatih izvođača. 

Bambus Club

Bambuss Club, ulaz, Muvekita, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

+38761 420 099

Bambus Club neumoljivo radi na poboljšanju noćnog provoda u Sarajevu, a vrijedni tim radi na tome da svako pronađe dozu dobre zabave baš na ovom mjestu. Vlasnici kluba Bambus koji se nalazi u najpoznatijoj sarajevskoj ulici Ferhadija, kao i kozmetičkog salona Selawy u Imprtanne centru su Senad i Sanela Muratović, a zajedno sa menadžerom istog Anesom Karić pobrinuli su se za da za vrijeme SFF-a tamo pronađete najbolju energiju uz nastupe uživo. 


Tokom trajanja Sarajevo Film Festivala u Bambusu vas očekuje ludnica uz live muziku i svima poznata imena. Prema samoj najavi jasno je kako ćete tamo naići na najbolji provod u gradu i biti svjedoci vrhunskih žurki. Uz razna muzička imena i repertoar će biti raznolik, te je dobar provod zagarantovan. 

11.08. Almein Cerić
12.08. Aldin Musić i Kenan Hadžić
13.08. Ruža Efendić
14.08. Amela Zuković
15.08. Šaćir Ameti
16.08. Armin Čohodar
17.08. Tarik Mulaomerović
18.08. Katarina Živković

Rezervacija za dobar provod je obavezna, a kontakt broj je: 061 420 099

Posjetite Bambus Club i putem Instagrama: 

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.