x

Bojan Marović osvaja italijansko tržište!

Popularni crnogorski pjevač Bojan Marović, trenutno se nalazi u Italiji . Marović je ovih dana imao nekoliko nastupa u gradovima širom Italije, ali je iskoristio ovaj boravak da predstavi svoju kolekciju zelenog mermera ,, green passion” na jednom od najvećih sajmova ,,MARMO MAC” u Veroni.

Marović je , da podsjetimo, direktor ,,BSP” kompanije za uvoz mermera i granita iz cijelog svijeta, kao i vlasnik rudnika ,,Crna Reka”- Žagubica. Marović je izlagačima iz cijelog svijeta predstavio i kolekcije plavog mermera ,,lion blue” i ,,emerald river” kao i crnog granita ,,crystal black” Sa svojim saradnicima, Igorom Đajićem i Predragom Lečićem, napravio je strategiju industrijskog napretka Srbije, potpisao nekoliko ugovora sa najvećim stranim partnerima i pozicionirao kao veliki lider u ovoj oblasti industrije.

Bojanov mlađi brat, Boris, ovim poslom bavi se u Crnoj Gori, tako da ,,BSP” na najbolji način u Evropi i svijetu predstavlja i Srbiju i Crnu Goru.

,, Naučite da gledate i slušate, umjetnost je svuda”, dodao je Marović.

Sigurni smo da će napredak Srbije u ovoj oblasti industrije biti iz godine u godinu sve veći, posebno kada Bojan poslovnim partnerima iz cijelog svijeta, otpjeva pjesme iz svog širokog muzičkog dijapazona.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.