x

iskrena

Bolna ispovijest Sanje Marinković! Voditeljka skrhana bolom: Ne mogu prazne duše da pričam o sreći!

Voditeljka Sanja Marinković je otvorila dušu i ispričala kako se osjeća nakon svega što je doživjela u posljednje vrijeme.

Nakon što joj je preminuo otac, u javnosti se pojavila informacija i da se Sanja razvodi, a sada je otkrila kako se osjeća, u godini koja je za svakog dovoljno već teška zbog koronavirusa.

– S obzirom na to da već dva mjeseca prolazim kroz najteži period u svom životu, a to je iznenadna neizlječiva bolest mog oca, a onda i trenutak kada nas je napustio, zaista ne bih, niti mogu prazne duše da pričam o sreći ovih dana.


– Trudim se da teme o kojima razgovaram budu poučne, zabavne, intrigantne i da moji sagovirnici o njima razgovaraju iz srca i duše i uglavnom mi to polazi za rukom. Novinarstvo je zanat koji se čitavog života uči, a ja ga “pečem” već punih 25 godina i uživam u svakom trenutku dok pripremam i dok snimam u studiju. Mislim da je danas najveća privilegija u životu da radiš posao koji voliš i da si na listama najuspješnijih. Nikada nisam birala teme, niti postavljala pitanja, inspirisana ličnim životom, suviše sam ja veliki profesionalac da bi mi privatni život mrsio konce sa profesionalnim radom. Oduvijek sam se trudila da u javnosti šaljem poruke optimizma, tako je bilo i posljednja dva mjeseca kada sam prolazila kroz najteži period u svom životu, a to je bolest i gubitak mog oca.


– Briga je postala najgori porok svih nas i ja se trudim da se izliječim od tog virusa da svkodnevno strepim i brinem da li smo svi zdravi, koliko ima oboljelih, u kakvu neizvjesnost koračamo. Svi smo prolazili kroz razne životne i poslovne probleme, lijepe i manje lijepe trenutke, ali je za sve nas najvažnije da naučimo da podnesemo i uspjeh i neuspjeh, pa i kada nam se sve želje i očekivanja ne ispune. Ova godina je bila velika učiteljica života za sve nas, a nije svaku lekciju uvijek lako savladati, najvažnije je biti strpljiv i ja se polako uhodavam. U šali volim da kažem da su uspješne žene zahvaljujući svojim rezultatima, pozicijama, postignućima “opasnije” od korone u vrijeme epidemije i da fantastično uspijevaju da koriste šanse koje su im date prije svega na vladajućim pozicijama u Srbiji.

.

.

.

.

.

.

Izvor: 24sedam.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.