x

Gej afera

Bora i Neca muvaju frajere preko aplikacije: Traže muškarce, a ovako se pravdaju!

Učesnici "Zadruge" Bora Santana i Nenad Lazić Neca imaju svoje profile na gej aplikaciji za upoznavanje Grindr.

Iako muzičar uporno tvrdi da ga isključivo zanimaju žene, a i pojedini cimeri su ga optuživali da je bis.ksualnog opredjeljenja, oni koji su upućeni u sistem funkcionisanja ove mreže namijenjene osobama homos.ksualnog opredjeljenja objasnili su nam da je Santanin nalog autentičan, piše Kurir


Oni tvrde da na to ukazuje činjenica da je njegov Grindr profil povezan sa linkom koji vodi ka njegovom ličnom profilu na Instagramu, koji broji skoro 60.000 pratilaca. Da bi se ove dvije aplikacije povezale, potrebna je šifra koja mora biti istovjetna onoj sa Instagrama. Osim toga, na Borinom profilu, pod nazivom Boki 34, stoji i lični Santanin broj telefona (koji je isti kao i onaj koji posjeduje redakcija Kurira ), što je još jedan dokaz da je ovo zaista zadrugarov profil.


- Pastuv iz Železnika. Traži pasivnog muškarca za s.ks. Rijaliti zvijezda i voditelj - napisao je Bora u opisu svog profila i ne trudeći se da prikrije da je profil autentičan.

Iz Borine prepiske s mladićem s kojim je bio u kontaktu, vidimo i da je u jednom momentu bio aktivan na mreži, gdje se požalio da mu je dosadno, pa je vjerovatno i tražio nekoga za intimno druženje kako bi prekratio dosadu.


Ipak, ono što je posebno bilo zanimljivo jeste da je u istom trenutku, ali i kasnije tokom dana, na mreži bio prisutan Neca Tiktok, koji je i javno priznao u prošloj sezoni "Zadruge" da je gej i da je ludo zaljubljen u Boru. Da tu ima nešto više od puke slučajnosti, pokazuje i činjenica da su obojica bili na 49 kilometara od Beograda, što predstavlja razdaljinu od glavnog grada do Skobalja, gdje Neca živi. Ovo je samo još više podgrijalo gradske priče da se obojica viđaju kod Nece u rodnom kraju i da imaju gej aferu koja traje više mjeseci.


Neca je na svom četu, uz svoje fotografije, otkrio da je odlično raspoložen, da nije zainteresovan samo za s.ks i da ko misli da mu je profil lažan i da to nije zaista on, može slobodno da ga zaobiđe.

- Djeluješ mi poznato? - pitao ga je zainteresovani mladić.


- Zadruga! - kao iz topa odgovorio je Neca, napisavši da je iz Skobalja kod Smedereva, gdje mu zaista i žive roditelji.

Podsjetimo, Bora i Neca su više puta dolazili u sukob u "Zadruzi" zbog tiktokerovog priznanja da je zaljubljen u muzičara, a jednom prilikom Bora mu je iz sve snage udario šamar, zbog čega mu je prijetila i diskvalifikacija. Neca se prije nekoliko večeri obratio i svojim pratiocima na Instagramu, koje je zanimalo u kakvom je odnosu upravo sa Borom.

- Nismo ni u kakvom kontaktu, ja jesam folirant, ali ne mogu da se družim sa ljudima koji su još veći foliranti od mene.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.