x

Brane im da se vole, pa se kriju i lažu da nisu zajedno! Sad ih komšije cinkarile: Anđelo ne izbija iz Teodorinog stana, viđaju ih svaki dan!

Teodora Džehverović, prema pisanju domaćih medija, krije emotivnu vezu sa manekenom Anđelom Rankovićem, a njene komšije nam otkrivaju da su nerazdvojni.

Teodora i Andelo obavijestili su javnost u avgustu prošle godine da je njihovoj emotivnoj vezi, koju su započeli u "Zadruzi 1", došao kraj. Međutim, brojni mediji tvrde da njih dvoje nikad nisu raskinuli i da emotivnu vezu kriju od javnosti, jer Teodorina menadžerka Sandra i Anđelovi roditelji to ne odobravaju. Pošto Andelo i Teodora uporno tvrde u javnosti da su samo prijatelji, posjetili njen novi komšiluk na Novom Beogradu kako bismo saznali tu vezu ne pravu istinu.

"Ne znam šta se piše po novinama, ali znam šta vidim. Anđela skoro svakodnevno viđam ovdje u kraju. Nekad sa njom dolazi ovdje, nekad sam. Često zajedno šetaju psa. On je često dovozi i odvozi svojim autom. Stalno je kod nje u stanu i, iskreno, samo prijatelji. Mada ih nikada nisam vidjela da razmjenjuju nježnosti u javnosti", otkrila je prodavačica iz jednog lokala koji kojoj živi Džehverovićeva.


Teodora i Luna bile su dobre drugarice u"Zadruzi 1", a onda je puklo kada ju je Luna izdala. Iako sada žive u istom kraju i dijeli ih samo nekoliko zgrada, njih dvije se ne druže.

"Od skoro je u našem kraju i Luna, ali iskreno da vam kažem, nikada ih nisam vidjela zajedno. Očigledno se nisu pomirile. Lunu viđam samo sa majkom Anabelom, sa Markom i sa drugom Ilijom, Teodoru... Pa možete da pretpostavite. Sa majkom Gocom, ali i sa Anđelom ", ispričala je gospođa koja živi u zgradi do one u kojoj živi Teodora, a njen komšija ima samo lijepe riječi za pjevačicu. 


"Uvijek se ljubazno javi, nasmijana je i dotjerana. Stvarno je normalna djevojka, ne glumi zvijezdu. Vidio sam je nekoliko puta s nekim momkom, mislim da je to Anđelo. U kakvom su odnosu, ne znam, ali on dolazi kod nje. Sreli smo i jednu tinejdžerku kojoj je mlada Teodora uzor.

"Podržavala sam je dok je učestvovala u rijalitiju, a sada pratim njenu muzičku karijeru. Vidjela sam je nekoliko puta, baš je lijepa uživo i zgodna. Voljela bih da je nekada upoznam", rekla je djevojka.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.