x

pjesma u kojoj će se mnogi pronaći

Bravo za mene: Šaćir Ameti opjevao izgubljenu ljubav! (Video)

Kažu da su najbolje i najemotivnije pjesme one u kojima su opjevane izgubljene ljubavi, a jednu takvu je danas premijerno predstavio Šaćir Ameti. Numera pod nazivom "Bravo za mene" će pronaći put do srca mnogih, jer opisuje situaciju koju je dosta nas prošlo. Šaćira možete podržati putem Facebooka (https://www.facebook.com/sacir.amet) ili Instragama (https://www.instagram.com/sacir_ameti/)


Šaćir Ameti je premijerno predstavio pjesmu "Bravo za mene". U pjesmi se radi o dvije srodne duše, ali koje su ipak otišle drugim putevima. I pored toga, nekom koga si volio poželi se sreća, a u numeri u kojoj će se mnogi prepoznati se upravo radi o tome. 

I pored same emocije koju je Šaćir prenio kroz pjesmu, ista pretenduje da postane hit i zbog samog autora, provjerenog tvorca najboljih pjesama Amila Loje, koji je radio muziku, aranžman i tekst. Prelijepi kadrovi spota su nastali u Pragu.


Ekskluziva.baKOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Moje ime, Isabella Ethan Nakon 12 godina braka, moj muž i ja smo se svađali na ovaj ili onaj način dok me konačno nije napustio i preselio se u Kaliforniju da bude s drugom ženom. Osjećala sam se kao da je moj život gotov i da su moja djeca mislila da nikada više neće vidjeti svog oca. Trudila sam se biti jaka samo prema djeci, ali nisam mogla obuzdati bol koji je mučio moje srce, srce mi je bilo ispunjeno tugom i bolom jer sam zaista bila zaljubljena u svog muža. Razmišljam o njemu svaki dan i noć i uvijek želim da mi se vrati, bila sam jako uznemirena i trebala sam pomoć, pa sam potražila pomoć na internetu i naišla na web stranicu koja sugerira da bi dr. Alaba mogao pomoći svojoj bivšoj bivšoj da se vrati. Stoga sam osjetio da bih trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i rekao mi je što da radim. Učinila sam to i onda mi je napravio ljubavnu čaroliju. 48 sati kasnije moj suprug me stvarno nazvao i rekao mi da i njemu jako nedostaju djeca, tako nevjerojatno!! Dakle, vratio se tog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i bol koji je nanio meni i djeci. Naš brak je bio jači nego prije, a sve zahvaljujući dr. Alabi. Toliko je moćan i odlučila sam podijeliti svoju priču na internetu da je dr. Alaba bio pravi i moćni čarobnjak. Uvijek ću se moliti da ona živi dugo pomažući svojoj djeci u trenucima potrebe, ako ste ovdje i trebate se vratiti bivšem ili je vaš muž prešao na drugu ženu, prestanite plakati, odmah kontaktirajte ovaj moćni pravopisni kotačić. Ovdje je njegova kontakt adresa e-pošte na: {[email protected]} ili WhatsApp / viber preko njegovog kontakta ispod +1(425) 477-2744 Hvala dr. ALABA.