x

Brojni turisti prevareni za smještaj u centru Sarajeva, slučajevi prijavljeni policiji

Brojni turisti koji su došli u Sarajevo da proslave novogodišnje praznike ostali su prevareni za smještaj.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Preko Booking.com stranice za rezervaciju smještaja rezervisali su odmor u Sarajevu koji je ponudio izvjesni David Perić.

NAJČITANIJA VIJEST:

U manje od 24 sata regionalna zvijezda Aleksandra Prijović najavila je i svoj treći koncert u osječkom Gradskom vrtu

Na oglasu piše da se apartmani NOA nalaze na adresi Josipa Štadlera, u Starom Gradu. Ipak, dolaskom na mjesto, turisti koji su rezervisali smještaj shvatili su da ti apartmani ne postoje.

Nekoliko njih je slučaj prijavilo obližnjoj policijskoj stanici u Logavinoj ulici. Da je slučaj prijavljen policiji potvrđeno je za Klix.ba.

Inače, na oglasu se nalazi više od 20 fotografija koje prikazuju kako apartman ima bazen, jacuzzi i brojne druge sadržaje.

Kreator oglasa kaže da se apartmani nalaze svega sedam minuta hoda do Sebilja. Može se vidjeti da ima 137 recenzija i to iz brojnih svjetskih zemalja - Danske, Turske Italije, Kanade...

Najstarija recenzija datira od 20. oktobra ove godine što pokazuje da je kreator za dva mjeseca i 10 dana skupio svih 137 recenzija. Većinom su pozitivne a one koje su negativne odnose se isključivo na sitnice kao što je kašnjenje vozača po goste na aerodrom itd.

NAJČITANIJA VIJEST:

Epilog snažnog zemljotresa kod Zenice, objavljen snimak: Oštećene zgrade, građani u panici

Većina gostiju koja je jučer prevarena prešli su veliki put do Sarajeva. U dosta slučajeva radi se o državljanima drugih zemalja.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

klix.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.