x

BRUKA! VIĐAO SE S UDATOM ŽENOM: Sloba Njemici uništio brak!

Sloba Radanović je na djelu pokazao da je opasan švaler, a osim što je ženu Kiju varao s Lunom Đogani, on je navodno i jednoj Njemici rasturio brak.

Finalista „Zadruge“ mjesecima se dopisivao sa jednom ženom, kojoj je muž u telefonu pronašao njihove poruke i na taj način saznao da ga žena vara. Nakon toga, podnio je zahtjev za razvod braka.

- Prije nego što se Sloba oženio Kijom, imao je aferu sa udatom ženom. Oni su se upoznali u jednom klubu. Razmijenili su brojeve telefona i počeli da se dopisuju. Kada je to postalo učestalo, dogovorili su se da se sastanu. Jednom prilikom Njemicu je uhvatio suprug usred razmjene poruka sa Slobom. Sutradan je otišao kod advokata i podnio zahtjev za razvod - otkriva izvor i dodaje da se Sloba tada povukao.

- Više puta se stavljao u poziciju njenog muža, ali tada su njegova osjećanja prema njoj bila jača od svega. Poslije te frke, zamolio je Njemicu da sve ispriča mužu, pokaje se i zamoli ga za oproštaj. Ona je to uradila, ali suprug nije htio da čuje za nju. Razveli su se, ali načuo sam da su se prije pet godina pomirili, odnosno da su bili rastavljeni samo nekih godinu dana - kaže naš izvor.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.