x

Budila me je da je zadovoljim, iako sam bio mrtav umoran! A onda je uzela nož: Zolina šokantna ispovijest o vezi sa Miljanom Kulić!

Lazar Čolić Zola poslije turbulentnog raskida sa Miljanom Kulić riješio je i sam da razveže jezik, te otkrije svoju stranu priče, ne osvrćući se mnogo na njene riječi. Nišlijka je u nekoliko navrata iznosila detalje rastave sa svojim rijaliti dečkom, dok on s druge strane tvrdi da je bio taj koji je trpio njene ispade, te da treba kuću da mu kupi za sve što ga je pored nje snašlo.

Navodno, on je naglasio i kako je bilo momenata i kada je strahovao za svoj život - svaki put kada bi odbio da bude intiman sa njom.

- Što se tiče Miljaninog i mog odnosa, priznajem da sam živio na njen račun dok nisam imao finansijskih mogućnosti da se izdržavam, ali moram biti iskren i reći da je to što me je izdržavala malo naspram toga koliko ona meni dođe s obzirom na to da je šizofreničarka - počeo je, navodi se, on svoju ispovijest.


- Zamislite da sam morao da plaćam račune pored toga što sam spavao sa njom?! Dobro je prošla, jer treba stan da mi kupi za sve što sam pretrpio tokom tog odnosa - nastavlja on svoju priču.

- Jedino što ona želi je k...c, a ukoliko to ne dobije u stanju je da zakolje nožem. Petog juna me je probudila sa zahtjevom da je zadovoljim, iako sam bio mrtav umoran. Nisam mogao jer nisam životinja, pa je uzela nož i zamalo me je zaklala. Kunem se u svoju majku Bosu da sam jedva izvukao živu glavu - istakao je on pa objasnio i kako je Miljana napastvovala i jednog njegovog bliskog prijatelja.


- Jednom smo došli kod mog prijatelja Peksa, listala je njegove fotografije iz galerije i naletjela na fotku njegovog spolnog organa. Prevrnula je očima i željela je na foru da me izbaci iz stana. Sreća pa je Peks ispao dostojanstven. Poslije ga je molila da nas vozi za Niš i dok sam ja telefonirao, uhvatila ga je za međunožje, zamolila da stane na pumpu, krene sa njom i da će brzo završiti. Dečko je izašao iz kola, pa je drugi momak preuzeo volan - kazao je on.


- Nas dvoje jesmo imali problem sa kockom, ali žabu nije teško natjerati u vodu. Ona je i prije mene bila zavisnik od kocke, kao i od s..sa. Djevojka je nimfomanka zbog koje sam se plašio za sopstveni život. Zbog njenih s..sualnih nagona ledila mi se krv u venama. Savjetovao sam je da se obratimo doktoru jer je njena nimfomanija postala agresivna bolest zbog koje sam lako mogao da stradam - zaključuje bivši zadrugar.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.