x

Čabarkapa pokosio pješaka kolima žene Klaudije? Digao ga na haubu pa bacio na put!

Aleksandar Čabarkapa, kako se navodi,  ponovo je imao udes. Ovoga puta, on je u naselju Boleč pokosio pješaka koji je pretrčavao ulicu. Srećom, mladić je prošao bez težih povreda.

Čabarkapa je bio u automobilu supruge Klaudije.

"Upravljao je automobilom kada je na raskrsnici ulica Smederevski put i Maršala Tita u Boleču iznenada naletio na pješaka koji je pretrčavao put van obilježenog pješačkog prelaza. Čabarkapa je mladića od siline udarca najprije bacio na haubu i vjetrobransko staklo, a potom ga odbacio na kolovoz", rekao je izvor pa dodao da je pravo čudo kako je mladić prošao bez težih povreda.

Bivši partner Aleksandre Subotić je, kako se navodi, odmah izletio iz vozila u namjeri da pomogne povrijeđenom mladiću, a ubrzo je na lice mjesta došla i policija, koja je obavila uviđaj.


"Policajci su ispitali sve očevice koji su se zatekli na licu mjesta u trenutku udesa. Utvrđeno je da je Čabarkapi bilo upaljeno zeleno na semaforu i da se on kretao propisno. Takođe, odmah je podvrgnut alko-testu, ali je konstatovano da nije bio pod dejstvom alkohola u trenutku udesa", kaže sagovornik.

Osim šoka, Čabarkapa u udesu je zadobio i štetu na automobilu u visini od oko 1.000 eura.

"Ukoliko se utvrdi da je pješak kriv, Čabarkapa će moći da od policije traži zapisnik sa uviđaja i da tuži mladića za naknadu štete", objašnjava sagovornik.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.